Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti, hogy viselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti, hogy viselitek a magányt a mindennapokban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 12:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

"Elég a 2 macskám, nem fogok újra összeköltözni másik emberrel."

Pontosan ezt gondolom én is.

2021. febr. 14. 13:21
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Jól, és még macskám sincsen. Van viszont bőven hobbim, tanulok, dolgozom, van baráti köröm, sportolok. Minden megvan, ami kell, leszámítva a szerelmet, mert az hiányzik. De alapjáraton jól érzem magam.
2021. febr. 14. 13:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyre nehezebben. De esetemben nem csak a párkapcsolat hiánya áll fent hanem a barátok hiánya is.
2021. febr. 14. 14:06
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Nekem angóra nyulam van.Férfi egyáltalán nem hiányzik az életemből, magam ura vagyok, független. Voltak kapcsolataim, de idővel mindről kiderült hogy egyoldalú, csak kihasználnak. Lakás, szex, kaja. Amióta egyedül vagyok, azóta feltöltődtem, nyugodt vagyok és élvezem az életem. Nem, a szex sem mérvadó!
2021. febr. 14. 14:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok, nem tudom mennyire volt érthető az álláspontom, de találtam gyakorlati példát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt a 13-as válasz az amire gondolok, elképesztően félek, hogy valaki akit feltétel nélkül szeretek és hűséges vagyok hozzá így gondolkozik.

Nem akarom odadobni valakinek a szívemet akinek ennyit ér a szerelmem és aki csak ennyire szeret.

Ilyenkor mindig örülök, hogy az a legnagyobb bajom, hogy hogy oldjam meg az egyedi szekrényemet és nem vagyok az a feleség akiről így beszél a férje.

2021. febr. 14. 14:45
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Én elkezdtem egy nappali tagozatos egyetemet, mellette dolgozgatok, van hobbim, találkozom/telefonálok a barátnőimmel. Elvagyok. Nem is lenne már időm egy pasira, annyira kitöltöttem a mindennapjaim, viszont nagyon jól is érzem magam.
2021. febr. 14. 14:58
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Én egyedül élek de nem vagyok magányos. Voltak komolynak hitt kapcsolataim is, ahol mindig az lett a vége hogy ellaposodott minden. Munka, este szex. Munka este szex. Majd amikor erre ráuntam, hogy én vagyok aki áldoz és tesz, még engem hibáztatott az összes. Ezek nem kapcsolatok voltak, hanem egy kényelmi helyzet a pasiknak. Azóta a szexet sem tartom a világ közepének, nagyon jól elvagyok nélküle is. Nyitott vagyok egy kapcsolatra, de se nem keresem, se nem forszírozom a dolgot. Ha jön majd egy olyan férfi aki bizonyít, akkor igent mondok. Ami biztos, kezét lábát kell törnie a szexért, nem fog hozzám költözni jódarabig. Nem lesz ingyen szex, ingyen kaja, ingyen fedél. Akinek ez nem tetszik, mehet. Tökéletesen jól érzem magam egyedül is, koloncra, energia vámpírra, problémára, kéjelgőre nincs szükségem
2021. febr. 14. 15:08
 18/25 anonim ***** válasza:
10%
LOL mindig mondtam hogy macskás vénasszonyok irogatnak ide. Olyanok osztják az észt párkapcsolati kérdésekben akiknek annyira elviselhetetlen személyiségük van hogy csak egy macska bírja ki velük egy légtérben. Azis csak kényszerből.
2021. febr. 14. 16:38
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Egy macska sokkal szerethetőbb, mint egy magadfajta bunkó gyökér. A te személyiséged tényleg elviselhetetlen lehet, tényleg inkább tartok macskát.

2021. febr. 14. 16:46
 20/25 anonim ***** válasza:
83%

18- azok is írtak ide akiknek nincs macskája, olyan is van akinek van de nem a háziállat segít felejteni a magányt.

Ráadásul a kérdés nem a parkapcsolatról szólt, hanem a női magányról. Vagy hitelesebb lenne ha svéd szupermodellek írogatnának ebben a kerdésben? Tényleg érdekel milyen jellegű válaszok felelnének meg a kifinomult ízlésednek...

Elég szánalmas hogy ilyen kérdésben a megszólalt urak nemhogy konstruktív dolgot nem képesek írni, de olyat sem amiben logika van. Pl.: Attól hogy valakinek nincs állata nem fog azonnal társat találni. Sőt, számomra intő jel ha egy férfi rühelli a macskákat, kutyákat vagy egyéb háziallatokat, mert eddig ezt csak azokon a férfiakon figyeltem meg akik nem empatikusak, meg a férfiasságukat felszínes szimbólumokhoz kötik - és ezt könnyű úgy kiszűrni ha valakinek van már háziállata meg szóba kerül a téma.

Igazából azért akadtam ki ennyire mert ha egy nőnek párkapcsolata van akkor k*rva, ha meg nincsen neki akkor elviselhetetlen. Én csak azt szeretném hogy hagyjon már békén a magadfajta ha nem ártok senkinek.

6-os voltam

2021. febr. 14. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!