Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti, hogy viselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti, hogy viselitek a magányt a mindennapokban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 12:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

A két macskám sokat segít.😃

Viccen kívül, nem érzem magam magányosnak, inkább nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.

2021. febr. 14. 12:50
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Szarul, de büszkén XD

Meg van egy macskám, chatelek a barátaimmal, időt töltök a családommal, lefoglalom magam. Ilyesmik. De nyilván nagyon hiányzik az életemből egy társ, de sajna most amíg nem lesz személyes ismerkedési lehetőség nem nagyon jutok majd egyről a kettőre szerintem. Szóval próbálok nem rágódni ezen.

2021. febr. 14. 12:51
 3/25 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is van egy macskám, aki lelki terrorban tart és csak arra használ, hogy jutalomfalatokat zsaroljon ki belőlem amikor beengedem a kertből.

De nekem így jobb, mert én egy független nő vagyok!

2021. febr. 14. 12:57
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, mire célzol, kérdező, de a párkapcsolat hiánya nekem nem magány, soha nem is volt az.
2021. febr. 14. 13:02
 5/25 anonim ***** válasza:
28%
És itt basszák el sokan a dolgot. Bevásárolnak mindenféle háziállatot, ami egyenes út a befásulás felé, plusz sok férfinél kizáró ok a lakásban tartott állat, összeköltözés szóba sem jöhet így. Márpedig ilyen esetekben mindig az állat lesz választva, nem a férfi. Ez nagyon leszűkíti a kört.
2021. febr. 14. 13:02
 6/25 anonim ***** válasza:
86%

Szarul - néha azzal nyugtatom magam, hogy így nem megyek egy fickó idegeire sem és úgy is ronda vagyok mindenkihez, néha meg azzal, hogy úgy sincs olyan pali akivel életünk végéig hűségben szeretjük egymást. Nagyon sokat segítenek az "ember nem monogám","kell a swingerklubba járás, meg a nyitottkapcsolat" jellegű okfejtések mert én nem akarok gyereket meg vagyonközösséget vállalni egy olyan faszival aki pár év múlva dobbant - és még a férfiak szerint is a többség ilyen.

Csináljon mindenki amit akar de az ilyen szorongastól megkímélem magam ha nincs párkapcsolatom - vannak hobbijaim, van munkám, vannak céljaim, majd el leszek valahogy 92 éves koromig ha addig nem megy át rajtam egy kamion.

2021. febr. 14. 13:04
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszem, ha egyszer újjászületek akkor macska szeretnék lenni.

F

2021. febr. 14. 13:06
 8/25 anonim ***** válasza:
48%
A 2 fiam nem hagyja, hogy túl sokszor magányosnak érezzem magam munka után a hétköznapokban. Estére néha csak arra vágyom, hogy ledőljek az ágyamba, mint valami nyugdíjas. Rajtam inkább az szokott eluralkodni, hogy miért nincs valaki a gyerekeimen kívül, aki mindennap megölelgetne és aki meghallgatna mindennap délután, hogy mi történik velem, miket érzek, miket gondolok. Ezekkel mégsem terhelhetem le a 15 és a 4 éves fiam iskola és óvoda után.
2021. febr. 14. 13:18
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Jól. Mióta nincs pasi az életemben rendbe jött a vérnyomásom, nem fáj a szívem, elhagytam az erős szív gyógyszereket is.

Kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok.

Elég a 2 macskám, nem fogok újra összeköltözni másik emberrel.

2021. febr. 14. 13:18
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Én a párkapcsolatot sokkal rosszabbul viselem. Tönkretesz a hisztizés, határozatlanság mindenen. Rengeteg hisztis hím van.
2021. febr. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!