Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül a pasi?
Azért àlljunk már meg egy szóra!
Jelen esetben volt beszélgetés, poénkodás, kufirculás, és a nő is most közölte utólag, hogy nála kezdenek érzelmek kialakulni. Na erre meg a pasi reagált úgy ahogy, szóval valószínű nála nem! Senki nem vert át itt senkit! Nem az volt, hogy a nő az elején közölte, hogy ő bizony szerelmes, és ennek ellenére játszott vele a pasi!
Pont hogy korrekt volt, nála hem alakultak ki érzelmek, így már nem is akar semmit!
28. Nincs igazad!
Ez pont olyan, hogy egy ember sokáig nélkülöz, nincs pénze, ezért feljogosítva érzi magát, hogy pl nagymamádat vagy édesanyádat leüsse a nyílt utcán és elvegye a pénzét. Te meg arra majd úgy reagálsz, hogy szegény nem volt mit ennie, ennyi belefér. Remélem érzed a hasonlatot.
Az a baj csajok, hogy amikor ilyen szinten rágerjedtek egy pasira, akkor teljesen megbolondultok és mintha nem is ugyanabban a valóságban élnétek. Olyan dolgokat láttok bele az illető pasiba, ami valójában nincs.
Egyszerűen a szex és a vonzalom elvette az eszedet. Kölcsönösnek hitted, mert ezt akartad hinni. De valójában te csak egy zsákmány voltál. Dehogy csalódott, meg törték őt össze! Ez csak duma, amiknek te be is dőltél, ahogy azt kell.
Nem egyedi történet az ilyen. Így működik a világ.
Nem akarlak megsérteni, de a pasi a leírásod alapján egy tipikus nőfaló alfahím lehet, te meg persze be is dőltél neki.
Az ismerkedés indulásáról is azt tartottad fontosnak kiemelni, hogy nagyon erős a kémia. Érted, nem azt, hogy mennyi ideig ismerkedtetek, mennyire mély beszélgetéseitek voltak, milyen programokat szerveztetek... Hanem hogy be voltál indulva.
A kapcsolat minőségéről is csak annyit mondasz, hogy isteni volt a szex. Nem azt, hogy miben számíthattál rá, hogy ha segítségre volt szükséged, ő cselekedett, hogy érzelmi támasz volt... Nem, csak annyit, hogy isteni a szex.
Ez a baj veletek nőkkel. Nem tudjátok elválasztani a férfiak szexuális vonzerejét az emberi minőségüktől.
Játszd vele te is ugyan ezt. Talán kiugraszthatod a nyulat a bokorból azzal, ha te dobod fel a szakítás lehetőségét. Vagy simán csak hanyagold, a pasik nem képesek értékelni a szerelmet, a hűséges nőket. Ezt én is mindig megtapasztaltam, hogy amikor szerelmes lettem, ragaszkodni kezdetem hozzájuk, azonnal kihátráltak. Aztán mikor hanyagoltam, megcsaltam őket, akkor már bezzeg nagy volt a sértődés és kapálózás, hogy nem akarnak elveszíteni.
Én próbáltam jó és rendes lenni, de sajnos ez akkor is így működik. Amit te keresel, az sajnos csak a regényekben van.
34. "Egy szóval sem mondta azt, hogy laza kapcsolatot akar!"
Már javában dugnak, és a nő utána közli, hogy nála vannak érzelmek is! Akkor szerinted az addig mi volt? Komoly kapcsolat? Hahaha!
Én is jártam így. Egyszerűen nem volt meg oldaláról az a bizonyos plusz, ennyi. Elmondta, elfogadtam, mást úgysem lehet tenni. Keserű dolog a visszautasítás, de le kell nyelni. Nem egy ilyen lesz még az életben.
A haragod meg a keserűséged érthető, de tanulj inkább belőle, ahogy én is.
Te is, mint én túl hamar beleéltük magunkat, a másik félnél meg nem jöttek az érzelmek. Emiatt elkezdett fojtogató lenni a viselkedésünk és kihátráltak.
Én innentől kezdve sokkal jobban visszaveszem a tempót ismerkedésnél, mert az elsietett fellángolás csak ilyen szitut szül.
Voltam amúgy fordított helyzetben is nem sokkal utána, akkor éreztem át, hogy mennyire szar ebben a szerepben lenni, hogy nem tudod viszontszeretni, de bántani se akarod a másikat.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!