Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül a pasi?
Nem. Attól fél, hogy ráakaszkodsz, követelőzni kezdesz.
Lelkifurdalása van, amiért nem tudja viszonozni az érzéseidet és ezért kényelmetlenül érzi már magát a közeledben. Valószínű teher neki, hogy az érzelmek kialakulásával a hangulatod is megváltozott, sebezhető lettél, függsz tőle, a felhőtlen szexualitásnak lőttek a vallomásod után, ez ennyi volt, le fog lépni végleg.
Nem volt.
Próbálkozott, nem megy neki, most le akar koptatni, de nem veszed a lapot.
Én is voltam így nő létemre férfivel, hogy amíg csak szex volt, addig jól éreztem magam, amikor belém szeretett, azt nem tudtam elviselni.
Engem is bántottak, csalódtam, nem is voltam túl egy férfin, amikor ezzel a másikkal szexkapcsolatba kezdtem és amikor elkezdte szex közben mondogatni, hogy szeret, meg úgy napi 10-szer, minden vallomásnál mintha kést vágtak volna belém, mert én azt a másikat szerettem. Ráadásul várta a viszontvallomást, mert nézett rám, hogy mit válaszolok és baromi rosszul éreztem magam akkor már vele. Tehát kimondatlanul is olyan elvárásokat támasztott velem szemben a vallomásával, amiket nem tudtam teljesíteni, ezért kellett véget vetnem az egésznek, mert semmi szükségem nem volt a burkolt szemrehányásokra azért, mert mást szeretek. Ha békén hagyott volna, akkor tovább tartott volna a szexkapcsolatunk, de az az igazság, hogy nem járt volna jobban, nem az ő hibája volt, hogy nem szerettem. Egyszerűen nem szerettem és kész, másba voltam szerelmes és belé soha nem tudtam volna szerelmes lenni.
Az meg, hogy brutál jó a kémia, azt jelenti, hogy együtt vagy egy piszok vonzó férfival. Ez nem érvényes fordítva is, tehát koránt sem biztos, hogy te ugyanolyan vonzó vagy nőben. Attól még, hogy nagyokat szexeltek, attól még az érzés lehet egyoldalú. Erre utal minden, ami most történik.
Egyébként miért gondolod, hogy csak használt? Nem mondta meg előre, hogy csak szexet akar? Általában meg szokták mondani, persze ügyelnek arra is, hogy bedobjanak valami nádszálat, amibe fuldoklás közben úgyis megkapaszkodsz, hogy ne oldjál kereket.
Pl. azt mondja, hogy ő nem érez irántad semmit, de ő soha nem tud azonnal szerelmes lenni, neki ehhez időre van szüksége.
Tehát megmondta, hogy nem szeret, de azért bedobja, hogy ez még változhat.
Amikor lelép, akkor meg majd nem érti, mi bajod van, hiszen megmondta, hogy nem szeret.
Vagy elkezd hevesen érdeklődni, aztán amikor már nagyon elszálltál érzelmileg, elkezd kihátrálni, de még nem akar elveszíteni, de közli veled, hogy neki most nem fér bele komoly kapcsolat, csak egy kaland vagy csak kötetlen szexkapcsolat. Ha ezt zokon vennéd, akkor felvilágosít róla, hogy ez nála csak önvédelem. Itt a mézesmadzag, amibe belekapaszkodsz úgyis, hogy jaj, szegény összetört szívecskéje, amit ennyire véd tőlem, akinek ekkora hatalma van fölötte...Aha...közben meg úgy jár ki-be az életeden, ahogy neki kedve tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!