Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért menekül a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül a pasi?

Figyelt kérdés
Nagyon jól indult az ismerkedés, olyan erős a kémia köztünk, hogy arra nincsenek szavak. Nagyon jó vele beszélgetni, poénkodni, a szex is isteni vele. (Ezeket ő is elmondta nekem!) Részemről elkezdtek alakulni az érzelmek, amit el is mondtam neki. De benne mintha megváltozott volna valami, alig akar találkozni, mindig van valami kifogása miért nem ér rá, pedig előtte ő nyomult rám, folyamatosan, megállás nélkül. Most, hogy komolyodna a dolog menekülőre fogta és már nem is reagál egyáltalán. Tudom, hogy előttem bántották, megcsalták, elhagyták, azt éreztették vele, hogy nem elég jó. Akkor összetört. Lehetséges, hogy attól fél hogy én is ugyanúgy elbánnék vele, mint a többi csaj?
2021. febr. 13. 21:12
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem szexet akar.
2021. febr. 13. 21:33
 12/39 anonim ***** válasza:
95%

Nem csinálta össze magát, nem fél az érzelmeitől, mert nincsenek, feléd biztosan nincsenek, ezt fogd fel.

Ne mantrázd magadnak azt, hogy jaj, elfut, mert számára ez ijesztő. Nem ijesztő, csak a háta közepére se kellesz neki szexen kívül másra.

Ha elhiteted magaddal, hogy a saját érzéseitől, sebezhetőségétől ijedt meg, akkor ezt még 10 év múlva se tudod lezárni, miközben semmi más nem történt, csak bedőltél valakinek, aki soha nem szeretett és nem akart többet szexnél.

2021. febr. 13. 21:34
 13/39 anonim ***** válasza:
85%
11-es, akkor elég szemét volt, sajnálom.
2021. febr. 13. 21:34
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért menekül mert neki ennyi volt, szex. Azt meg megkapta.
2021. febr. 13. 21:36
 15/39 anonim ***** válasza:
49%

10-es, mostantól te is érzelmi selejt vagy, a következő pasival ugyanezt fogod tenni.

Az én érzéseimet kihasználta valaki, akibe szerelmes voltam, a következő volt a búfelejtő. Mostantól te se vagy másra alkalmas, mert szerelmes nem leszel jó ideig, az biztos. Menekülni fogsz pasikhoz, akik iránt semmit nem érzel. Ez van, majd rájössz.

2021. febr. 13. 21:37
 16/39 A kérdező kommentje:

15. Nem!

Soha nem leszek olyan szar ember, mint ezek az alakok!

2021. febr. 13. 21:38
 17/39 anonim ***** válasza:
58%

Akkor nem lesz kapcsolatod a következő 10 évben?

Én beláttam, hogy nem leszek rajta túl soha és nyitottam valaki felé, akibe nem voltam szerelmes. Megmondtam neki, hogy csak szexet akarok, azt is megmondtam, hogy mást szeretek. És dobtam, amikor elkezdett ezek miatt szemrehányóan viselkedni, mert tényleg nem viszonoztam az érzéseit.

Nem hiszem, hogy ettől szar alak vagyok és szégyenkeznem kéne. Nem vallottam senkinek szerelmet hazugságból.

2021. febr. 13. 21:45
 18/39 anonim ***** válasza:
85%
Nem akar komoly kapcsolatot, pláne nem veled! Ezen mi nem egyértelmű?
2021. febr. 13. 21:52
 19/39 A kérdező kommentje:
17. Teljesen helyesnek tartod azt, hogy a lehető legintimebb módon érintkezz egy számodra olyan emberrel, akit kb nem is ismersz meg nem szeretsz, de ahhoz nincs elég érzelmi intelligenciád, hogy lezárd az előző kapcsolatodat a fejedben és a lelkedben, ameddig nem vagy túl valakin. Ezért inkább játszadozol és összetörsz más embereket, mert azt hiszed neked ez jár és még büszkén le is írod, hogy hát ebben nincs is semmi rossz. De van! Játszol más emberek lelkével. Tudod a hozzád hasonlóknak kívánok ugyanilyen szituációkat az életben!
2021. febr. 13. 21:53
 20/39 anonim ***** válasza:
55%
Nem játszok. Megmondom az elején, hogy semmit nem érzek iránta. Ha így is belemegy, akkor elfogadta a játékszabályokat. Ha az elején nem érdekelte, hogy nem szeretem, nekem ne jöjjön utána szemrehányásokkal meg mártírkodással, ő választotta ezt a sorsot magának.
2021. febr. 13. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!