Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért menekül a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül a pasi?

Figyelt kérdés
Nagyon jól indult az ismerkedés, olyan erős a kémia köztünk, hogy arra nincsenek szavak. Nagyon jó vele beszélgetni, poénkodni, a szex is isteni vele. (Ezeket ő is elmondta nekem!) Részemről elkezdtek alakulni az érzelmek, amit el is mondtam neki. De benne mintha megváltozott volna valami, alig akar találkozni, mindig van valami kifogása miért nem ér rá, pedig előtte ő nyomult rám, folyamatosan, megállás nélkül. Most, hogy komolyodna a dolog menekülőre fogta és már nem is reagál egyáltalán. Tudom, hogy előttem bántották, megcsalták, elhagyták, azt éreztették vele, hogy nem elég jó. Akkor összetört. Lehetséges, hogy attól fél hogy én is ugyanúgy elbánnék vele, mint a többi csaj?
2021. febr. 13. 21:12
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
20. Velem nem közölte a pasi, hogy mást szeret még mindig és rohadt gyenge, hogy túllépjen az előzőn vagy ha túl is lépett, nem közölte, hogy csak szexet akar.
2021. febr. 13. 22:13
 22/39 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező! Nehogy elhidd azt a szöveget hogy bántották, megcsalták stb. Ezeket valszeg pont ő tette másokkal, hiszen nézd meg hogy veled is hogyan elbánt. Ha igaz volna az állítása, akkor örült volna annak, hogy van aki megbecsüli, komolyan veszi. Amikor kialakultak benned az érzések, akkor közölte hogy nem tudja viszonozni? De előtte meg azt mutatta hogy tudja, hiszen ha nem így lett volna, bele sem mész vele a kapcsolatba. Megvezetett és átvert, ráadásul tudatosan. A következő lépése az lesz, hogy levegőnek néz, mintha sosem ismert volna. Ne legyen igazam, de valószínűleg ez lesz.
2021. febr. 13. 22:19
 23/39 anonim ***** válasza:
33%

Valószínű ezt akarta elmondani akkor, amikor a csalódásáról beszélt.

Nem feltétlen szándékosan történt mindez. Lehet, hogy nem döntötte el előre, hogy mi legyen, de nem alakultak ki benne mégse érzelmek és ez most lett nyilvánvaló neki is, amikor te vallomást tettél. Ettől még nem szemét, mert megpróbálta, mert adott esélyt kettőtöknek, de az érzelmei nem tudták követni.

Akkor szemét, ha előre tudta, hogy nem akar tőled semmi komolyat, de mást mondott. Biztos van ilyen is, én még ilyenbe nem futottam bele.

2021. febr. 13. 22:19
 24/39 anonim ***** válasza:
40%

22-es, nem igaz.

Egy nagy csalódás után nagy eséllyel az ember csak búfelejtőnek akarja a következő kapcsolatot, akár sok évvel később is.

2021. febr. 13. 22:21
 25/39 anonim ***** válasza:
66%
22-es vagyok: 24-es:: mentálisan egészséges ember senkit nem használ bűfelejtőnek, mert amit vele megtettek, az tudja hogy nem jogosítja fel arra, hogy ezt ő is megtegye mással. Ez a mentális érettség, egészség egyik ismertetője. Minden egyéb hazug önámítás.
2021. febr. 13. 22:23
 26/39 anonim ***** válasza:
11%
25-ös, és te sok mentálisan egészséges embert ismersz?
2021. febr. 13. 22:28
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
22-es, 25-ös vagyok: ezt a kérdést nem is értem. Mintha mentséget keresnél arra, ha valaki tisztességtelenül elbánik egy másik emberrel. Azaz: attól hogy kevés a mentálisan egészséges ember, törvényszerű hogy mindenki aljas legyen, csak azért mert kevés a tisztességes ember?
2021. febr. 13. 22:31
 28/39 anonim ***** válasza:
69%
27-es, igazából lényegtelen, hogy hogyan ítéled meg, azzal az állításoddal nem értek egyet, hogy hazugság az, hogy a pasi csalódott, mert akkor most nem tenné ugyanezt a kérdezővel. A következtetésed nem igaz, mert egy csalódás után rendszerint igenis a következő kapcsolat csak búfelejtő lesz - függetlenül attól, hogy ez mennyire tisztességtelen.
2021. febr. 13. 22:36
 29/39 anonim ***** válasza:
12%
28-as, nagyon érettlenül és felelőtlenül gondolkodsz még. Majd bölcsebb leszel hidd el, és akkor érteni fogod amiket leírtam.
2021. febr. 13. 22:39
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj, kérdező.

Nem tudom, milyen tempóban haladtatok, de van ilyen, emiatt ne utáld őt.

Az exemet hónapok alatt szerettem meg, de nyilván előtte is már szexeltünk.

Te is mondod, hogy kezdenek alakulni benned a dolgok, mégis már szexeltél vele.

Na, neki ia szimpi voltál, kedvel, vonzódik hozzád, ezért adott ennek egy esélyt. De úgy tűnik, ő nem érzi azt, amit te. Benne nem alakult ki. Van ilyen, le kell zárni ekkor idejében, neked meg ezt el kell fogadnod.

Beszéld meg vele, hogy szeretné-e ezt veled folytatni, vagy sem, ne pedig játszadozzon és húzza az agyadat.

Ez az egyetlen inkorrekt dolog a viselkedésében, hogy fel akar szívódni.

Bár ha "bizonytalan", az számomra egyenlő a nemmel. Úgyhogy mondd meg neki, hogy köszönöd szépen, részedről akkor ennyi volt. Ne fuss utána, te fogsz csak sérülni.

2021. febr. 13. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!