Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez belefér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez belefér egy házasságba?

Figyelt kérdés
Egy házas férfi minden problémáját egy kolléganőjével beszéli meg. Ugyanabban a kórházban dolgoznak, így nagyon jó köztük a kapcsolat. A férfi kifejezésre juttata, hogy tetszik neki a nő nagyon, és szerinte nagyon megvan a kémia. De fizikai síkon nem történt semmi. A nő tiszteletben tartja a férfi házasságát, de rengeteget beszélnek.

2021. febr. 8. 21:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
89%
Nem fér bele egyáltalán.
2021. febr. 8. 21:38
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem, nagyon nem.
2021. febr. 8. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Engem ez a feleség helyében jobban zavarna, mintha azt vallaná be a férjem, hogy részegen egy karácsonyi bulin egyszer félrelépett... itt szemlátomást a faszi a bűntudat legapróbb szikrája nélkül éli vígan az életét ebben a helyzetben. Ez nekem nagyon nem fér bele.
2021. febr. 8. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az érzelmi megcsalás nagyobb bűn, mint a fizika. Nem öntjúk ki a pici szívünket egy számunkra vonzó egyénnek. Abból mindig galiba lesz.
2021. febr. 8. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem fér bele,de a kórházi munka egy külön világ, sok megcsalásról hallottam. Mentős/orvos/beteghordó pasik rámásznak a nővérekre vagy fordítva. Aztán van hely alkalom a beteljesedésre.

A nőt a tíltott gyümölcs is vonza.

2021. febr. 8. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Nem nem fér bele.... Miért kell kiteregetni a dolgait a munka társának? Miért nem beszéli meg a társával a gondja baját!? Nekem biztos nem férne bele..

Ebből jó nem fog kisűlni sajnos.

2021. febr. 8. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Csak azért nem történt még meg, mert a kollegina nem ment bele.
2021. febr. 8. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
Belefér
2021. febr. 8. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Előbb utóbb félrelépés lesz. A férjemnek én voltam az a kollégánő.. nos, mostmár az én férjem. Elvált.

A házassága romokban volt, hiába próbálkozott, otthon nem tudta megbeszélni a dolgokat, és egy idő után már mindent velem beszélt meg. Örömét, bánatát. Barátok lettünk, aztán szerelmesek.

2021. febr. 8. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Itt az a kérdés, miért nem a feleségével beszéli meg a gondokat. Nem lehet, hogy a feleség egy kiállhatatlan nõszemély, vagy nem hallgatja meg a férjét? Azért nem mindig a férfi a hibás. Le lehet pontozni.
2021. febr. 9. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!