Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságba belefér a másokról való szexuális fantáziálás?
Nem hiszem. Én sem szoktam másról fantáziálni. Ha magam vagyok csak is vele képzelem el.
Ha már másról fantáziálnék az bőven hűtlenség érzelmileg...nekem.
Belefér. Emberek vagyunk, nem pedig tökéletes 50-es évekbeli amerikai csaladi álomvilágszülemény.
Teljesen normális, amíg nem csalod meg a másikat.
Egyébként mondja már meg valaki hogy mi abban a rossz ha egy házaspár egyik tagja fantáziál pl egy külföldi hírességről. Mondjuk a nő Chris Hemswortról a férfi meg nemtudom...Scarlett Johanssonról..
Nyilván egyikkel se fognak összefeküdni de miért lenne ez rossz?:D
Attól függ mit értünk konkrétan fantáziálás alatt. Meg lehet nézni egy jó pasit/nőt, el lehet gondolkozni, hogy de jó parti lenne. De amikor folyton már egy konkrét személyhez fűznek erősebb érzelmek és vonzalom, amikor azon gondolkozol, hogy jobb lenne vele mint a pároddal akkor gond van a kapcsolatoddal, valami komoly dolog hiányzik belőle.
Alapvetően nem lehet megcsalásnak nevezni. De senki nem fog folyamatosan egy másik személyről fantáziálgatni és a párja helyett őt kívánni ha a kapcsolata 100%. Sosem fogott meg más ha a kapcsolatomban minden rendben volt és megvoltak a szükséges érzelmek.
Bele kell hogy férjen.
A nejem 40kg szedett fel a terhesség alatt és ez sajnos rajta is maradt. Nem akarom megcsalni, tökéletes partner számomra, tökéletes anya, barát, de sajnos szexuálisan egyáltalán nem vonz. Szex közben folyamatosan más nőkre gondolok és becsukom a szemem, így működik. Állítólag nagyon sok nő is így teszi szex közben, másik partnerre gondol, fantáziál szex előtt és közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!