Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal magyar nőket külföldö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal magyar nőket külföldön miért gondolják örömlánynak a külső megítélésük alapján?

Figyelt kérdés

Svájci barátomnak meséltem a magyar nőkről és azt mondta hogy a legtöbb a testéből él, már több német dokumentumfilmet látott amelyek borbélyházakat mutatanak be és megszólalnak lányok benne. De ha mégse az, a külseje azt az üzenetet "sugározza" hogy valószínűleg testéből él. Ahogy az orosz, román fiatal nők is hasonló benyomást keltenek nyugaton.

Hozzátette egy átlagos német, svájci, francia nő sokkal egyszerűbb.

2021. febr. 4. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen vannak annyira intelligensek hogy nem mondják ki.
2021. febr. 4. 22:44
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Azért,mert máshol penészvirágnak öltöznek,én még nem fogok.A férjem meg azt mondta,amikor Németországban dolgozott,hogy a német nők olyanok,mint a dögök.Ettől függetlenül ott is biztos vannak szép nők.A magyar férfiak véleménye se érdekel,nemhogy egy külföldié.

Az angol nős riportot én is láttam.Egy öreg asszony volt,de láttam riportot angol lányokról is,olyan ruhába öltözve,vakolattal,hogy párját ritkította.

2021. febr. 4. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Húh hát az angol csajok..... Túlisznak 5 férfit és elég ordenárék tudnak lenni.
2021. febr. 4. 23:25
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

"Nálunk meg "háboru" van a pasik kegyeiért"

Marmint a top 20% kegyeiert 😂

36F incel

2021. febr. 4. 23:52
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Az angol lányok tényleg nagyon közönségesen tudnak viselkedni. A kollégiumban meg voltak nálunk francia cserediákok, kb. 2-3 naponta fürödtek.
2021. febr. 5. 02:37
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

Nőként mondom, hogy minél csóróbb egy ország, annál qrvásabban néznek ki a nők. Annál fontosabbak a státuszszimbólumok.

Megnézel egy amerikai sorozatot, sokkal természetesen szebb nők vannak benne normálisan felöltözve. És az amcsik is hülyére retusálnak, de pl. nem csinálnak mondjuk Anne Hathawayből egy borostásra kontúrozott, vaginaszájú Kylie Jennert.

Ugyanezekben a sorozatokban nézd meg, ha épp keleteurópai emberkereskedelmi hálózatot fülelnek le. Mind koszosak, erősen sminkeltek és qrvásak.

Azt tegyük hozzá, hogy ez lesz a trend, amíg a rib1ket mondják "fullosnak".

2021. febr. 5. 02:43
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Az amerikai filmekben modellek szerepelnek. Egy átlagos amerikainő kb 100 kilós zsírkoca.
2021. febr. 5. 08:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nekem ne okoskodjál bele, hogy “mit mondanak a szemembe” meg mit nem. Majd én jobban tudom a helyzeteket megélve, külföldi élményekkel és ismerősökkel (nem mindegyikkel jó kapcsolatban vagyok mellesleg, sértegettek már, de ilyet érdekes módon mégse mondtak), világos?
2021. febr. 5. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Amerikai filmekben színészek vannak, nem modellek.
2021. febr. 5. 09:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy nem az öltözködés, hanem a viselkedés miatt inkább. Külföldön élő rokonaimat amikor meglátogattam, és jött velem az exem is, mindenki normálisan viselkedett az utcán is. Összenéztünk néhány percre az emberekkel és mentünk tovább. Itthon nem bírtak normálisan viselkedni a nők. Értsd: Tátott szájjal bámulták az exemet, fixíroztak minket, szemezni próbáltak vele, közel kerülni hozzá, megérinteni, stb. Nem tudtunk beülni enni sem anélkül, hogy valaki ne próbálta volna felszedni vagy valamivel magára vonni a figyelmét. Ugyanez volt a haverjaimmal is. A magyar nők zömében nincsen tartás. Most szingliként ugyanezt látom, hogy amint feltűnik egy pasi a láthatáron, a nők már illegetik magukat előtte még abban az esetben is, ha nem kell nekik a pasi. De ezeket sok férfi már annyira megszokta, hogy fel sem tűnik nekik. Megszokottá vált a qrvás viselkedés, flörtölgetés, pcsarázás.
2021. febr. 5. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!