Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal magyar nőket külföldön miért gondolják örömlánynak a külső megítélésük alapján?
Svájci barátomnak meséltem a magyar nőkről és azt mondta hogy a legtöbb a testéből él, már több német dokumentumfilmet látott amelyek borbélyházakat mutatanak be és megszólalnak lányok benne. De ha mégse az, a külseje azt az üzenetet "sugározza" hogy valószínűleg testéből él. Ahogy az orosz, román fiatal nők is hasonló benyomást keltenek nyugaton.
Hozzátette egy átlagos német, svájci, francia nő sokkal egyszerűbb.
Azért,mert máshol penészvirágnak öltöznek,én még nem fogok.A férjem meg azt mondta,amikor Németországban dolgozott,hogy a német nők olyanok,mint a dögök.Ettől függetlenül ott is biztos vannak szép nők.A magyar férfiak véleménye se érdekel,nemhogy egy külföldié.
Az angol nős riportot én is láttam.Egy öreg asszony volt,de láttam riportot angol lányokról is,olyan ruhába öltözve,vakolattal,hogy párját ritkította.
"Nálunk meg "háboru" van a pasik kegyeiért"
Marmint a top 20% kegyeiert 😂
36F incel
Nőként mondom, hogy minél csóróbb egy ország, annál qrvásabban néznek ki a nők. Annál fontosabbak a státuszszimbólumok.
Megnézel egy amerikai sorozatot, sokkal természetesen szebb nők vannak benne normálisan felöltözve. És az amcsik is hülyére retusálnak, de pl. nem csinálnak mondjuk Anne Hathawayből egy borostásra kontúrozott, vaginaszájú Kylie Jennert.
Ugyanezekben a sorozatokban nézd meg, ha épp keleteurópai emberkereskedelmi hálózatot fülelnek le. Mind koszosak, erősen sminkeltek és qrvásak.
Azt tegyük hozzá, hogy ez lesz a trend, amíg a rib1ket mondják "fullosnak".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!