Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nö külsö alapján itél?
Mostani lányonak mért csak az számit hogy hogynézki a pasi...
a belsö nem lényeg..:/?
az mind1 mennyi vagyok(:
Azért mert probáltam már...
nem 1x nem 2x...:/:S
És ez nem azért van mert sokat kajálok....:s hanem Beteg vagyok:S
Nem unjátok még az általánosítást? Macsó, ronda, jó nő, csúnya lány, gebe, kövér, minden lánynak csak 185 cm + és 85-100 kg hímek kellenek a pasiknak meg a topmodell csajok tökéletes alakkal és 8 diplomával aki nem ilyen az egyedül és szűzen hal meg 100 éves korában.
Külső, belső... hol éltek ti bassz.átok meg? Nézettek már körbe és ébredjetek fel, mert ez itt nem a tv, média, amerika meg a kib.aszott nagy rózsaszín álom hanem a rideg valóság.
Jó pasit akarok, jó nőt akarok aztán majd mindenki kiköt egy átlagos mellett akit nagyon szeret , megházasodik gyerekei lesznek és örül, hogy ez jutott. Még, hogy Brad Pitt + f@szom tudja milyen színésznők + mittudodomén. Kocka has + macsó....persze.
Nőjetek már fel!!!! Vagy mindenki ilyen 15-20 éves kis pö.cs aki ide jár? Tini hülyeségek. Szánalom.
Régen nem volt gyakori kérdések aztán mindenkinek van nagyapja +nagyanyja mert mindenki megtalálta a párját..
Na jó depizést emberek.
Most akkor beteg vagy, vagy nem? Jó lenne eldöntenéd..
De lényeg a belső, de fontos a külső is. Ez van. Nyílván senki nem akar egy neki nem tetsző, csúnyának tartott csajjal/pasival lenni. A vonzalom a külső alapján indul el, ha nics vonzalom akkor megette az egészet a fene.
Az ha valaki túl nagy igényeket támaszt, az más tészta. Az maradjon is egyedül és várja a tökéletest. Amúgy az a vicc, hogy legtöbbször kis nyominger csávók jelentik ki, hogy nekik csak fullos cicababa csaj kell.
A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolo(:
most ezt ugy értettem hogyha valaki eléggé nagy darab mint pl én akkor a csajok miiért itélik el...:/? Nem tehetek rolla.. Beteg vagyok:/
Nekem mind1 mien csaj lenne csak Szeressen (:
Nekem nem a küllsö számit:)
A komment megírásának időpontja: tegnap 21:23
A kérdező kommentje:
Nem Nem az a bajom hogy csúnya vagyok....!
MErt sokak Szerint helyes vagyok...
De nem tudom:S
A komment megírásának időpontja: tegnap 21:24
Eléggé nagy darab és a csajok elítélik, és a sokak szerint helyes vagyok, ez úgy fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!