Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső szemlélőként ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Pusztán 3 hónapig jártam egy fiúval, augusztusban szakítottunk. Azóta randizni se nagyon megyek el, nem is jöttem össze senkivel, ellenben állandóan rá gondolok.
Amikor együtt voltunk, nem éreztem magam szerelmesnek, most mégis olyan furcsa érzések kavarognak bennem. EZ MI?!?!?!
18/l
2011. okt. 5. 20:37
1/4 anonim válasza:
én szerintem egy állomása a szerelemnek. nem feltétlenül szerelem, de még lehet belőle az. szerintem mondd ezt így cakpakk meg neki, azt vagy rájön, hogy ezzel ő is jól járhat vagy nem. akkor meg fogadd el, ez van. nekem ilyen érzésem volt kb 1,5 évig... aztán elmúlt (ja és nem mondtam meg a lánynak, pedig lehet, hogy dúlna fúlna a szerelem közöttünk most is) :) remélem tudtam segíteni!
2/4 anonim válasza:
Hiányérzet, de nem mint a fiú, hanem mint maga a párkapcsolat iránt. Ha megismersz vki mást, majd elmúlik.
3/4 Walk With Me válasza:
Lehet az is, hogy akkor volt valaki, akit nem becsültél meg, és csak most látod, hogy mit jelentett mikor már nincs. Sokszor meg kell tapasztalnunk valami vagy valaki hiányát, hogy felfogjuk mit is jelent számunkra.
4/4 anonim válasza:
20:40, 21:07-es válaszolóknak teljes mértékben igazuk van.
Amúgy én is ezt érzem, amit írtál. Mi csak 1 hétig jártunk igazán, de miután szakítottunk, iszonyúan érzem magam, és ami még tetőzi is a dolgokat, hogy azóta már összejött mással. Ez így még rosszabb, de nincs mit tenni, el kell felejteni, ami nagyon nehéz. Megértelek és együtt érzek veled.
Egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!