Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves csajok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves csajok miért tapadtok annyira a 40-50 éves faszikra?

Figyelt kérdés
Egzisztencia, pénz vagy más játszik közre?
2021. jan. 20. 15:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
A manika miatt tapadnak a vénemberekre.
2021. jan. 20. 21:21
 22/24 anonim ***** válasza:
Először is, szerintem ez nem jellemző, a legtöbb ismerősöm a saját korosztályát preferálja, talán még fiatal 30-as férfiakkal ismerkedik, de az én környezetben erre nincs olyan sok példa. 40-50-es férfiakra "tapadni" meg alig láttam valakit, pár olyan embert ismerek, aki egyáltalán olyan megjegyzést tett, hogy amúgy bejön neki, de ez a tapadástól távol van. Másodszor, mivel valamilyen szinten érintett vagyok, gondoltam megosztom én mit tapasztalok. 14-15 éves koromtól kezdve az idősebbek jöttek be, így a húszas éveim elejére ez kitolódott a 40-es férfiakra, nagyon kivételes esetben 50 elejéig bezárólag mondjuk. Mielőtt valami mélyen gyökerező pszichológiai dologra következtetnénk, nagyon jó kapcsolatom van az apukámmal, jobbat nem is kívánhatnék. Tudom, hogy a korosztályomtól nagyon távol áll egy ilyen korú férfi, nehéz megfogni, hogy szexuális vonzalmat miért ők váltanak ki belőlem 10-ből 9-szer. Szeretem a tapasztalatot, hogy férfiasan néznek ki, általánosítok, de figyelmesek, tisztelettudóak, szépen udvarolnak, valahogy mindig igazán nőnek érzem magamat. A barátaim egyébként a korosztályom, látom a velem egyidős srácokat, akikre nem lehet ráhúzni, hogy a "mai fiatalok.., ezért választanak a csajok idősebb párt", mert tényleg szuperek, valahogy barátságon túl mégse jött össze nekem, miattam, mert nem éreztem úgy, ahogy kellene a párunk iránt. Hosszú évek óta vagyunk együtt a párommal, ő nekem arany középút, idősebb (13 évvel), megvan benne ami engem vonzott, ugyanakkor fiatalos, össze tudjuk egyeztetni a jövőképünket. Szóval annak ellenére, hogy bejön egy negyvenes férfi, szexnél jobban nem "tapadnék" rá, mert más terveim vannak az élettel. Ekkor meg ezek a klisék, hogy a pénz, hát maximum kényelmesebb a férfi lakásán lenni, ennél nagyobb szerepe nincsen. És egyébként attól, hogy egy fiatal lány azt mondja, hogy idősebb férfiak jönnek be neki, még nem kell azt képzelni, hogy mindegyik, elég a kor. Sőt, a 40-50-es korosztályban nagyon ritka sajnos, aki jól tartja magát. Az a pár férfi akit én nem rugdostam volna ki az ágyamból (elméletben természetesen), sportos volt, igényes, magabiztos, volt aki egyetemi oktatóm volt, vagy más akivel egy sportközösségbe jártunk.
2021. jan. 21. 10:53
 23/24 anonim ***** válasza:
50-60 kilós kis felmosó fejűekre buknak ..
2021. jan. 21. 15:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem épp a héten mondta a huszonéves recepciós hölgy, hogy milyen jó pasi lehettem fiatalon. Ennyit a tapadásról. :D F50.
2021. jan. 21. 16:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!