Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves csajok miért tapadtok annyira a 40-50 éves faszikra?
Figyelt kérdés
Egzisztencia, pénz vagy más játszik közre?2021. jan. 20. 15:14
21/24 anonim válasza:
A manika miatt tapadnak a vénemberekre.
22/24 anonim válasza:
Először is, szerintem ez nem jellemző, a legtöbb ismerősöm a saját korosztályát preferálja, talán még fiatal 30-as férfiakkal ismerkedik, de az én környezetben erre nincs olyan sok példa. 40-50-es férfiakra "tapadni" meg alig láttam valakit, pár olyan embert ismerek, aki egyáltalán olyan megjegyzést tett, hogy amúgy bejön neki, de ez a tapadástól távol van. Másodszor, mivel valamilyen szinten érintett vagyok, gondoltam megosztom én mit tapasztalok. 14-15 éves koromtól kezdve az idősebbek jöttek be, így a húszas éveim elejére ez kitolódott a 40-es férfiakra, nagyon kivételes esetben 50 elejéig bezárólag mondjuk. Mielőtt valami mélyen gyökerező pszichológiai dologra következtetnénk, nagyon jó kapcsolatom van az apukámmal, jobbat nem is kívánhatnék. Tudom, hogy a korosztályomtól nagyon távol áll egy ilyen korú férfi, nehéz megfogni, hogy szexuális vonzalmat miért ők váltanak ki belőlem 10-ből 9-szer. Szeretem a tapasztalatot, hogy férfiasan néznek ki, általánosítok, de figyelmesek, tisztelettudóak, szépen udvarolnak, valahogy mindig igazán nőnek érzem magamat. A barátaim egyébként a korosztályom, látom a velem egyidős srácokat, akikre nem lehet ráhúzni, hogy a "mai fiatalok.., ezért választanak a csajok idősebb párt", mert tényleg szuperek, valahogy barátságon túl mégse jött össze nekem, miattam, mert nem éreztem úgy, ahogy kellene a párunk iránt. Hosszú évek óta vagyunk együtt a párommal, ő nekem arany középút, idősebb (13 évvel), megvan benne ami engem vonzott, ugyanakkor fiatalos, össze tudjuk egyeztetni a jövőképünket. Szóval annak ellenére, hogy bejön egy negyvenes férfi, szexnél jobban nem "tapadnék" rá, mert más terveim vannak az élettel. Ekkor meg ezek a klisék, hogy a pénz, hát maximum kényelmesebb a férfi lakásán lenni, ennél nagyobb szerepe nincsen. És egyébként attól, hogy egy fiatal lány azt mondja, hogy idősebb férfiak jönnek be neki, még nem kell azt képzelni, hogy mindegyik, elég a kor. Sőt, a 40-50-es korosztályban nagyon ritka sajnos, aki jól tartja magát. Az a pár férfi akit én nem rugdostam volna ki az ágyamból (elméletben természetesen), sportos volt, igényes, magabiztos, volt aki egyetemi oktatóm volt, vagy más akivel egy sportközösségbe jártunk.
23/24 anonim válasza:
50-60 kilós kis felmosó fejűekre buknak ..
24/24 anonim válasza:
Nekem épp a héten mondta a huszonéves recepciós hölgy, hogy milyen jó pasi lehettem fiatalon. Ennyit a tapadásról. :D F50.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!