Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves csajok miért tapadtok annyira a 40-50 éves faszikra?
Amilyen gyík a mai pasas felhozata, nem csodálom, hogy egy csomó 10-12 évvel fiatalabb nő keresi a társaságom.
40 kilósak vasággyal, nyafognak, pitiznek a csajoknak, tolják az incel/redpill baromságokat, semmi jövőképük nincs.
Nem mondom, hogy minden fiatalabb srác ilyen, mert aki nem így működik az ezerszer könnyebben csajozik ebbő húszonéves korosztályból, de a korcsoport 80%-a teljesen kuka, így a nők egy jó része keresi a 10-12, akár 15 évvel idősebb férfiak társaságát
Soha életemben nem találkoztam még olyan fiatal nővel, aki nem hányt volna a puszta gondolatától is annak, hogy egy ilyen korú férfival ismeredjen/szexeljen. Sem munkatársaim között nincs olyan akiknek ez kéne, sem a barátaim között, sem a rokonaim között, sem pedig volt iskolatársaim között. A nők akikkel valaha találkoztam inkább kellemetlenül érzik magukat amikor egy ilyen kapuzárási panikos vén kujon elkezdi tenni nekik a szépet.
Ha lenne anyadon kívül olyan nő az életedben akivel beszélőviszonyban vagy, szerintem kb ezt látnád te is.
Huszonéves vagyok, az ismerőseim nagy része is az és érdekes módon egy ilyet se tudnék mondani. A többség a saját korosztályában ismerkedik. Ahol több a korkülönbség, ott is max 30-as a férfi.
Nem mondom, hogy nincs aki az apja korosztályára hajtana, mert van, de azért ez nagyon nem az átlag, hogy indokolt legyen ilyen kérdést feltenni.
Válaszolok én a csajok helyett.
40-es férfi vagyok.
Jól nézek ki, méretes szerszám, eszem is van valamennyi. Nem is anyámékkal élek. Rendszeresen jelentkeznek nálam 20-25 közötti nők.
Volt aki arra panaszkodott, hogy a korabeli srácok csak 1 alkalomra mennek. Vele pl 2 évig összejártunk.
26 éves nő vagyok, szexkapcsolatban egy 40 éves férfival.
Hogy mit ad meg amit egy korombeli nem?
Nőnek érzem magam mellette! Nem csak arra megy, hogy ő kielégüljön hanem rám is figyel, akarja, hogy én is kielégüljek ja és viszonozza az orális kényesztetést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!