Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves csajok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves csajok miért tapadtok annyira a 40-50 éves faszikra?

Figyelt kérdés
Egzisztencia, pénz vagy más játszik közre?
2021. jan. 20. 15:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Pillanatragasztó. Egyszer nekidőlnek a satufékező villamoson egy 40+os pasinak, és onnantól nincs menekvés, hozzá vannak tapadva.
2021. jan. 20. 16:17
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
Manika a titok. Ha van manika van nőci is. Akinek nem fontos azt nem tudod megfogni manikával sem.
2021. jan. 20. 16:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Már nem "tapadok" senkire, de amikor még volt bármilyen kapcsolatom, sosem a korombeliek vonzottak, hanem mindig az idősebb korosztály. Az 50-esek mondjuk nem, de a 40-esek, úgy 45-ig igen. Tényleg vonzódtam hozzájuk, kívántam őket. Nem vagyok a komoly kapcsolatok híve, szóval az egzisztenciájuk lényegtelen volt számomra - amúgy nem is igazán volt nekik. Egyszerűen arra volt szükségem, hogy egy érett férfi benyomását keltse, ne egy félig még kisfiúét, és hogy "tudja a dolgát", ne legyenek tapasztalatlanságból fakadó ügyetlenkedések. De tudom, ez így igazságtalan volt, mert fiatalon nyilván én is félig kislányos voltam (még most is) és persze béna is. Na meg túl "önző" ahhoz, hogy ezt a másik oldaltól toleráljam, én élvezni akartam...
2021. jan. 20. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
24%

"Manika a titok. Ha van manika van nőci is. Akinek nem fontos azt nem tudod megfogni manikával sem."

Barátnőm 10+ évvel fiatalabb nálam, kb azonos anyagi körülmények között vagyunk a vagyont tekintve (pl neki drágább kocsija van), én nyilván jobban keresek a 10+ év miatt, de egyedül sem lenne semmiben hiánya

2021. jan. 20. 16:38
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

6.

Tehát ha te nem ismersz ilyet, akkor nem létezik. :D

2021. jan. 20. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert még huszon éves korukra mindig a saját kis álomvilágukban élnek. Csak azt látják, hogy az a pasi már idosebb, nyugodtabb, érettebb, pénzesebb, elvált, és tobb ideje marad rájuk...csak azt nem fogják fel, hogy veluk csak dugás van, nem igazi szerelem meg tisztelet. Aztán fél év, vagy tobb év után rájonnek, hogy nekik hiányzik az igazi szerelem az életukbol.
2021. jan. 20. 17:38
 17/24 anonim ***** válasza:
50%
Én azt látom ,hogy sok a buta lány és tényleg az 50 kilós kis hulye felmosó hajú huszárokat szopkodják.. Nem olyan sok az aki 40-50 évessel kezd..90% ban meg aki igen apa komplexus meg anyagi biztonság a tobbi 10 meg érettebb a koránál gondolom, nem hulla részegeskedésekre ,drogosokra meg kockára vágynak.
2021. jan. 20. 18:36
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Pénz
2021. jan. 20. 20:07
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Pénz...

Hát persze srácok, meg a külföldiek, a diplomások, a nőhiány... mindig van valami indok

2021. jan. 20. 20:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert röhej, milyen szülői minták vannak ma, így inkább pótapát keresnek, a fiúk meg pótanyát.
2021. jan. 20. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!