Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne több önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne több önbizalmam?

Figyelt kérdés
Ismeritek azt az érzést, amikor pl. előttetek van egy pár, és azt mondjátok róluk, hogy a pár egyik tagja klasszisokkal "jobb", mint a másik? Na, én is ezt érzem, csak a saját kapcsolatomban. Úgy érzem, a párom sokkal jobb férfi, mint amilyen nő én vagyok. Ő magas, kisportolt, erős kisugárzással, vonzó mosollyal, gyönyörű szemekkel, természete is kedves,segítőkész. Mindenben tökéletes. Én ezzel szemben átlagos vagyok, olyan "semmi extra" típus, bár barátok, család csinosnak mondanak, én valahogy sosem láttam magam annak (régebben kövér voltam, de leadtam 23 kilót, azóta is tartom a formámat, de a tükörben még mindig kövérnek látom magam). Láttam képeket egy-két előző barátnőjéről, hát... van köztük rúdtáncos csajszi tökéletes alakkal, stb, sokkal csinosabbak, szebbek nálam. Harmincasok vagyunk egyébként, több, mint egy éve együtt, együtt is élünk, és tényleg minden szuper, minden rendben, azért jött fel bennem ez az érzés megint (az elején volt pár hétig ilyen "hihetetlen, hogy engem választott" érzés), mert ha nyitnak újra az edzőtermek, akkor elkezd újra edzeni, a terem tele lesz csini csajokkal, és attól tartok, egszercsak ráébred arra, hogy én kevés vagyok neki. Kérlek, kíméljetek a negatív válaszoktól, inkább olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik érezték már magukat hasonlóan. Köszönöm!
2021. jan. 18. 12:10
 1/7 Angel3000 ***** válasza:
64%
Szia! Ha ezt mind tudod, miért nem kezded el màr most a sportolàst! Azért mert most be vannak zàrva a Fitniss Klubbok, azért még lehet önàllòan edzeni otthon. Én beszereztem egy két gépet amivel tudom tartani a formàm.
2021. jan. 18. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:
1: Nem a sporttal van a bajom, vagy az alakommal, arra vigyázok és rendben is van, otthon is edzek. Az önbizalommal van problémám, és azzal, hogy őt sokkal jobbnak látom magamnál.
2021. jan. 18. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha arra figyelnél amiért mégis téged választott, nem pedig arra h mikor hagy el, talán jobb lenne a kisugárzásod neked is.
2021. jan. 18. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Az a bajod hogy nem hiszel magadba!! Biztosan vagy annyira szexi, sőt szexibb bárkinél párod számára hogy téged választott, és valószínűleg nem csak ez az ok hogy veled van ha nem a személyiséged is, ami meg fogta!! Szóval nyugi neki te vagy az ideális! Az átlagos, a szép és a csúnya az mindenkinél mást és mást jelent lehet másnak átlagos vagy de párosnak nagyon szép vagy!!
2021. jan. 18. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha a parod felszines ember lenne, akkor nem lenne veled. Szoval ebbol a szempontbol te vagy az egyik legbiztosabb helyzetben. Nem azert szeret, ahogy kinezel, hanem azert, amilyen ember vagy. En nem nagyon rettegnek az edzotermes csajoktol, lathatoan o mast szerene egy notol, mint egy tokeletes kulso. Ellenben az onbizalmadon tenyleg dolgoznod kene, mert az durvan ki tudja farasztani a kapcsolatot, egyoldalu lesz tole. Valoszinuleg van egy csomo olyan tulajdonsagod, ami miatt melletted dontott a parod, miert a kulsodet teszed a merlegre? Miert nem az egyeb ertekeid adjak az onbizalmad alapjat?
2021. jan. 18. 13:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) 5-ös, igazad van, tudom én is, hogy nem csak a külső számít, vannak egyéb értékeim is. Csak néha nehéz elhinni, de dolgozom rajta :)
2021. jan. 18. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Rövid távon úgy, hogy új dolgokba fogsz bele és ezekben sikereket érsz el, folyamatosan fejlődsz benne, ha hibázol nem adod fel és addig csinálod,amíg nem sikerül. Pl: hajtogatás, elsőre nem sikerül a repülő, de kitartó vagy és 7. alkalommal már repül is és ott lesz, hogy megcsináltad.

Tehát, kezdj bele valami újba és büszke leszel magadra akkor amikor érzékeled azt, hogy " ezt is megtudtam csinálni"

A másik, ne a párodnak akarj megfelelni, ne próbald kitalálni az Ő gondolatait, hogy neked úgy kell kinézned izomzatban, mint egy rúdtáncosnak, ezzel csak magad alatt ásod a talajt, foglalkozz inkább magaddal! Fogj bele valami újba, amit halogattál vagy kevésnek érezted magadat hozzá mindig is vagy pedig! A legnagyobb, amivel nagyonnagyonnagy kisugárzást tudsz elérni... Oldj meg olyan dolgokat amitől félsz és érj el így sikert valamiben.

2021. jan. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!