Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze költöznétek így? 4 hónapos kapcsolat.
A párommal 4 hónapja kezdtünk járni, de mar voltunk együtt korábban is. A szüleinkkel élünk mindketten. Neki nincs állandó munkája és arra sincs garancia hogy itt kap állást miután lejár a szerződése. Szoval ha alairom az albérleti szerződést az az én felelősegem lenne. Alig vagyunk együtt ezért szeretnék az osszekoltozesre voksolni.
Neki meg nem hoztam szoba a nyárra terveznem, hogy beszéljünk róla.
En 28 a barátom 31
Szerintem ennyi idősen legfőbb ideje, hogy elköltözzetek a szüleitektől. Igen, bérelj ki valamit. Ha minden jól alakul, együtt lesztek, és mindkettőtöknek lesz munkája. Ha nem, te egyedül akkor is fenn tudod tartani, és illő is, hogy ennyi idősen már ne a szüleid nyakán lógj.
Emellett sokan egy életen át projektmunkákban dolgoznak, vagy vállalkozók, és a megrendelőktől függnek. És aki állásban van, ott is jöhet leépítés. Ez nem azt jelenti, hogy ők ne tudnának megélni, lakást fenntartani, családot eltartani.
Nem!
Viszont, ha van munkahelyed én el is vennélek feleségül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!