Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze költöznétek így? 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze költöznétek így? 4 hónapos kapcsolat.

Figyelt kérdés

A párommal 4 hónapja kezdtünk járni, de mar voltunk együtt korábban is. A szüleinkkel élünk mindketten. Neki nincs állandó munkája és arra sincs garancia hogy itt kap állást miután lejár a szerződése. Szoval ha alairom az albérleti szerződést az az én felelősegem lenne. Alig vagyunk együtt ezért szeretnék az osszekoltozesre voksolni.

Neki meg nem hoztam szoba a nyárra terveznem, hogy beszéljünk róla.

En 28 a barátom 31

2021. jan. 6. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Igen
2021. jan. 6. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Azért mennyire érdekes, hogy sokan jóval többre értékelik azt, ha valakinek egy pocsék, katasztrofálisan alulfizetett munkahelye van, ahol állandó rettegésben dolgozik, de "hivatalosan" állandó a munkaviszonya, mint azt, aki stabilan eltartja magát a szerződéses munkáiból.

Persze, lehet mondnai, hogy "de ez nem biztos". Miért, egy határozott idejű munkaviszony mennyire az? Pont most tapasztalhatta meg az ország, hogy elég egy váratlanabb helyzet, és máris tömegesen veszítik el az "állandó" állásukat az emberek.

Fel kéne fogni, hogy nincs olyan, hogy "állandó". Akkor sem, ha "határozatlan idejű" van a szerződésre írva. A projektmunkák meg nem arról szólnak, hogy az ember fél évtizeden át csak lógatja a lábát. Annyi a különbség a határozott idejű munkaviszonyhoz képest, hogy itt nem egyenletes a bevételek eloszlása. Kis előrelátással semmivel nem nagyobb rizikó, mint egy "rendes" munkaviszony, főleg, ha az illető ismert és keresett a szakterületén.

2021. jan. 6. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ennek ellenére én nem vagyok benne biztos, hogy ideje összeköltözni. Oké, nem vagytok már tinik, de tényleg 4 hónap után már ezt meg kell lépni?
2021. jan. 6. 15:44
 14/16 A kérdező kommentje:
9 hónapot jártunk már de a meloja miatt szetmentunk. Most a covid miatt otthonról dolgozik és valószínűleg egy jó ideig otthonról is fog. Ezért merném meglepni ezt.
2021. jan. 6. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Neked kell tudni. Te ismered mint embert....meg magadat is te ismered...

Én magamról tudom hogy pont leszarnám ha pár hónapig egyedül kéne fizetnem, mert épp munkanélküli a barátnőm. Ha amúgy nagyon szeretem...aztán majd megoldjuk.

Természetesen ha tévedtem vele kapcsolatban, és élősködni akar, lusta dolgozni, akkor változna a véleményem és mehetne amerre lát...

2021. jan. 6. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen ha nagyon szeretem.
2021. jan. 6. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!