Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért hanyagol?Miert nem ráz le rendesen?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy sraccal,minden nagyon jól alakult,már a negyedik randin is túl voltunk,csók is volt.
Mondta,hogy szeretne mostmár otthon bemutatni,meg megemlítette hogy mostmár ott is aludhatnek nála.
Aztán egyik napról a másikra nem keres,csak én keresem,és ilyen semmilyen válaszokat ad.
Mondtam neki hogy ha szeretne ezt befejezni és elég volt neki ennyi,akkor mondja meg és ne húzzuk egymás idejét
Azt mondta hogy szó sincs erről ,csak nagyon elfoglalt és nagyon szeret velem találkozni és szeretne folytatni.
Ehhez képest 2 napja egyáltalán Bem beszélünk
Miért nem tudja nekem normálisan elmondani hogy nem akar tőlem semmit?
Már sajnos teljesen beleltem magam és nekem így nagyon nehéz továbblépni.
Mit tegyek?
2020. dec. 18. 11:20
11/11 anonim válasza:
Nem vagyok incelke (feleségem van), és főleg nem nőgyűlölő (én nem írtam egy szóval sem, hogy a nők "alja férgek"), ez tőletek hangzott csak el minden kritika nélkül a férfiakra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!