Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüljek egy ,olyannak,akinek van az előző kapcsolatából gyereke?
Még ami lemaradt!Nehogy félreértsük egymást!Nem a szülés mellet irtam ezeket!Nem! Nehogy szüljél!
Ilyen hozzáállással még véletlenül sem!
De legyen annyi benned,hogy a partnerednek nem rabolod az idejét tovább,ha neki ez egyik életcélja.
Hát biztos életszerű.A csávó,három évig hallgatott,mint a hal.Nem is akart gyereket.Hanem tegnap reggel felébredt,és ki.aszásból arra jutott,hogy házat,lakást szeretne azzal,akivel eddig élt.Ehhez fel akarja használni azt a "rengeteg" támogatást,amit a gyerek után kapnának,hogy utánna elhaggya a nőt,és 18 évig fizessen gyerektartást.Mert nyilván nem is kell neki a gyerek,csak a pénz.
Nyilván.
Ja,..nem!
Megértelek teljesen. Én is egy olyan pasival vagyok, akinek van gyereke. A gyakorlatban teljesen más ez, mint ahogy elképzeltem, hogy milyen is lesz...
Én sem merek szülni neki, ha egyszer szülök, akkor saját családot szeretnék, nem pedig osztozkodni egy másik családdal az apukán...
De ha ezt gondolod, akkor tényleg miért rabolod az idejét 3 éve?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!