Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüljek egy ,olyannak,akinek van az előző kapcsolatából gyereke?
Ne szülj "olyannak", másmilyen nem se.
Akkor szülj, ha babát szeretnél.
Vagy szereted, vagy nem.
Számos mozaikcsalád létezik, békében, normálisan élnek testvérek, féltestvérek, papa új felesége, mama új férje.
Ha pedig racionálisan arra hivatkozik a párod, hogy mivel
a családtámogatási rendszer kiemelten támogatja a lakásvásárlást,
akkor az a tény maga. Nem azért akar gyereket, mert
támogatást kap. Azért, mert szeret, és veled új családot akar alapítani.
Ha téged zavarnak a gyerekei, akkor szakíts, mert nem te vagy
a hozzávaló nő.
Voith Ági és Bodrogi Gyula színművészek:
"Szerintem az intelligencia mindennek a kulcsa, a boldog életnek is. Minket egy életre összeköt Gyulával a közös fiunk, az unokáink, és mindenki jóban van mindenkivel. A párom, Döme Zsolt kifejezetten jó barátságot ápol Gyulával, én is az ő párjával, Angélával. Nálunk valahogy ez a természetes – mesélte a 76 éves színésznő, a Borsnak.
Nem csak látom, borzasztóan sajnálom is, hogy az emberek, akiket sok közös és jó élmény köt össze, egyszer csak elfordulnak egymástól. Azt gondolom, talán közöttük nem is volt soha igazi, mély kapcsolat. Ha az lett volna, azt nem tudnák csak úgy eldobni. Kár, hogy mi vagyunk a ritka példa, és nem az ellenkezője a ritka. De ehhez persze sok minden kell. Ahogy Ági is mondja, legfőképpen intelligencia, és szeretet, belátás, elfogadás, na és egy jó adag szerencse is... Szerencsésnek tartom magam, hogy egy olyan embert találtam Ágiban, akivel a barátságot meg lehetett tartani, még ha a házasságunk ki is hűlt. S persze, hogy találtunk két olyan embert magunk mellé, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint mi, és ezt a harmóniát fenn lehet tartani velük. Én, ha lehetne, mindenkinek ilyen életet kívánnék."
Hozzáteszem, a feleségek/férjek egymás előző házasságából született gyerekeit is képesek megszeretni, és örülnek, hogy a sajátjuknak
vannak testvérei.
Ez személyiség, alkat kérdése.
Aki alkalmatlan az ne is vágjon bele. Viszont ne rabolja a másik
életéből az időt. Lépjen ki.
33/ Kérdező!
Minden normális ember "sztárolja" a gyerekét, magyarul számára ők az "égen a csillag".
A közös gyereketek is az lenne.
Te eleve féltékeny vagy a gyerekeire, akik úgy hozzátartoznak, mint a keze-lába. Belőle vannak. A párod normális apuka.
Amikor őt választottad, akkor tudtad, hogy ez így van és ez megváltoztathatatlan.
Én az ilyen apával szívesen vállalnék közös gyermeket, mert
ugyanazt a ragaszkodást kapná, mint a már meglévő gyerekei.
Nyilván tudva-tudat alatt elvárnád, hogy szakadjon el tőlük.
Nem fog. Nem a gyerekeitől vált el, hanem az anyjuktól.
Te nem vagy alkalmas az ilyen kapcsolatra.
Ez intellektuális, alkati kérdés.
Keress más párt magadnak. Széles a világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!