Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüljek egy ,olyannak,akinek van az előző kapcsolatából gyereke?
"és sürgeti a dolgot mert kapnánk ugye pénzt ha összeházasodunk,és öt éven belül gyereket vállalunk"
kiváló érv a gyerekvállalás mellett...
(annyi matekot azért elvégeznétek, hogy azt a pénzt, amit a gyerekért kaptok, elosztjátok 216-al? Mert minimum ennyi hónapig fogjátok a gyereket nevelni 18 éves koráig, szóval az a hatalmas összeg havi bontásban egésze picike lesz, még ha a 10 milliós babavárót is számoljuk, alig havi 46 ezer forint... Tudod, az mire elég?
Mostmár tudod.
Itt az ideje eldönteni, hogy ez neked belefér e vagy sem
Köszi a választ, 12# vagyok.
Szerintem 2 dolgot tehetsz. Vagy minél hamarabb elfogadod, hogy van gyereke, vagy szakítasz hamarosan. Igazából az a rossz ebben, hogy nincs jó döntés. Két nehéz döntés közül kell választanod.
Nyilván szereted, ha 3 éve együtt vagytok, ezért gondolom nem lenne könnyű otthagyni gyerek miatt. Viszont, hogy van mástól gyereke így teljesen jogosak az aggályaid, meg a beszélgetésetek sem volt túl romantikus erről a leírás alapján. De teljesen megértem a nézeted, én 32 vagyok és volt lehetőségem ismerkedni néhány fiatal, egyedülálló anyukával. Nekem is hasonló a nézetem, illetve nem biztos, hogy eltudnám fogadni már a kapcsolat elejétől, hogy mindig lesz/van nálam fontosabb az életében, aki nem az én gyerekem. Persze saját gyereknél ez normális. Ez lehet önzőség vagy jellemhiba, de ez van.
Áruld mar el,hogy akkor mi a francot akarsz?
Mert ha jol értem,te egyáltalan nem tervezel gyereket vele,se most,se később.
Akkor minek rabolod az idejét 3 éve a másiknak? Ne nekünk mondd ezeket,hanem a tarsadnak.
Kereshetne mást helyetted,aki benne van.Es te is valakit,aki nem akar gyereket így.
Vagy talán jól jön egy kis plussztámogatás tőle,es csak arra tartottad?
Nem azon van a lényeg.Hanem azon,hogy három év elment.
Képzeld vannak,akik terveznek,és igen,ha gyereket vállalnak,miért ne használnák fel azt az összeget,ha jár?
Ez nem jelenti azt,hogy csupán a pénzért teszik,hanem azt,hogy hosszútávra gondolkodnak.Közösen.Bíznak a masikban.Es megragadják a lehetőségeket.
De neked nem ezzel van gondod,hanem hogy van egy gyereke.Hát kerlekszépen,akkor nem kell összejönni olyannal,akit nem fogadsz el ez miatt.Legalabbis nem három év után kell vergődni azon,hogy netalán a masik bízott benned annyira ,hogy veled képzelte el a jövőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!