Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak? Vagy változni fog még?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3eve lakunk együtt lassan. Mindenben tökéletes lány nekem kivéve egy dologban. És ez nagyon zavar. Nos az van hogy mind a ketten dolgozunk én két munkahelyen is. És nagyon szegyenlem ezt le írni de állandóan káosz van tiszta retek minden. A tányérok bent a szobában szemét, uditos flakonok mindenhol. A hűtőben rohad a kaja már vagy 3hete zoknik, ruhák szana szett és ez már nagyon zavar. Hiába mondom neki egyszer össze takarít nagy nehezen aztán másnap ugyan úgy néz ki minden.2020. dec. 10. 13:10
11/12 anonim válasza:
9-es de nyomorék jót röhögtem rajtad te szánalmas kis fusztrált szar:DDDD Üdv 7-es
12/12 anonim válasza:
Neked van más alapbetegséged is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!