Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitsak? Vagy változni fog még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak? Vagy változni fog még?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 3eve lakunk együtt lassan. Mindenben tökéletes lány nekem kivéve egy dologban. És ez nagyon zavar. Nos az van hogy mind a ketten dolgozunk én két munkahelyen is. És nagyon szegyenlem ezt le írni de állandóan káosz van tiszta retek minden. A tányérok bent a szobában szemét, uditos flakonok mindenhol. A hűtőben rohad a kaja már vagy 3hete zoknik, ruhák szana szett és ez már nagyon zavar. Hiába mondom neki egyszer össze takarít nagy nehezen aztán másnap ugyan úgy néz ki minden.
2020. dec. 10. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Szakíts már végre basszus, elég a napi kérdéseidből.
2020. dec. 10. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem takarítasz? Vagy ez csak az ő cucca? Mert akkor gáz, hogy nem igényes magára ennyire.
2020. dec. 10. 13:14
 3/12 A kérdező kommentje:
2 munkahely mellett még takarítani fogok szerinted? Ne viccelj már
2020. dec. 10. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Igen, miért ne? Ha van időd ide irogatni akkor vagy nem dolgozol ebben a pár percben, tehát annyira nem szakadsz meg. Vagy otthon vagy és most is megtehetnéd. Más részt, fel lehet fogadni takarító nőt. De nem mindenkinek van erre kerete oké. Viszont ha ő is két munkahelyen van akkor ö is mondja azt, hogy nem takarít nem? Együtt kéne takarítanotok. Együtt éltek. Összetartás, összedolgozás. Ha ez hiányzik - az most teljesen mindegy hogy a te vagy az ő részéről. Akkor hagyjátok ezt az együtt élést. Jobb lesz nektek külön. Mert később csak rosszabb lesz.
2020. dec. 10. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Más is takarít két munkahelyi mellett.
2020. dec. 10. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki kupis, az kupis is marad. Szóval ne legyenek illúzióid.
2020. dec. 10. 14:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
hát nagyon vicces vagy, én nem tudom mit képzelsz magadról, azt hiszed mások nem munka mellett takarítanak? a lány helyében én szakítanek veled a hozzáállásod miatt! keress akkor magadnak cselédet aki pakol utánad.
2020. dec. 10. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Huhh barátom, elég gáz vagy. Nekem három munkahelyem van, de ugyanúgy elmosom a tányért, meg összeszedem a cuccokat, A NŐ nem azért van velem, hogy kiszolgáljon! Gondolkodj el kicsit! Te mit teszel a kapcsolatotokért?
2020. dec. 10. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
7 es te majom honnan tudod hogy a saját szemetéről beszél meg cselédet keres.hülye impulziv barom.
2020. dec. 10. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig itt? Vagy ezeket a kérdéseket valami robot írja?
2020. dec. 10. 18:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!