Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
A cégünknél nagyon tetszik egy férfi munkatársam, úgy néz ki, én is valamennyire neki. Jövő héten kezd nálunk egy új kolléganő, aki szebb, fiatalabb, mint én. Ő az a tipikus csinos, instás csaj. Attól tartok ő is inkább rá fogja csorgatni a nyálát, én pedig már nem fogom érdekelni. Rágondolni is rossz, hogy az orrom előtt fognak flörtölni. A lánynak sajnos nincs senkije. Én átlagos lány vagyok csak, csinos, de nem kirívó és visszafogott is.
Mit tegyek? Hogy fogadjam el, hogy mindenkinek az új lány fog tetszeni, én meg csak másodhegedűs leszek? Már a felmondást fontolgatom...
Én is igyekeztem meglátni a társtalanság pozitív oldalait, sőt egy ideig nem is akartam, most sem mindig hiányzik. Ezzel kapcsolatban kettősség van bennem. Egyrészt jó, mert szabad vagyok, nem kell alkalmazkodni (amikor kapcsolatban voltam egy idő után mindig tehernek éreztem), másrészt úgy érzem lemaradok egy csomó dologról, egyedül, magányosan fogok meghalni.
Szóval jobban érzem most így magam, de ha a jövőre gondolok, már nem vagyok ennyire optimista.
2020. nov. 30. 17:39
32/46 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy lényegében összefoglalva a párkapcsolati témát: jelenleg így érzem jól magam egyedül (legalábbis azt gondolom), viszont egyben ebben az egyedüllétben látom a boldogtalanságom okát is. Tudom fura ez, össze vannak kuszálódva a gondolataim...
2020. nov. 30. 17:44
33/46 anonim válasza:
Ez teljesen természetes. Ne aggódj, egyedül meghalni biztosan nem fogsz. A jövő miatt felesleges stresszelni, bízzunk benne, hogy minden rendben lesz.
2020. nov. 30. 17:46
34/46 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy!
Lehet, hogy tényleg a jövő miatt nem kellene stresszelnem, ahogy írod. Ezzel teszem tönkre a saját kedvem.
2020. nov. 30. 17:50
35/46 anonim válasza:
Valóban tönkreteszed vele a kedvedet, és emiatt nem tudod szerintem annyira átélni jót a jelenben. Pedig a leírásod alapján sok pozitív dolog van az életedben, szóval ne csüggedj. A jövő miatt pedig kár előre stresszelni.
2020. nov. 30. 17:55
36/46 A kérdező kommentje:
Igazából nincs miért nagyon panaszkodni, egyedül ez a dolog bánt, amiről kiírtam a kérdést. Nem tudom elfelejteni ezt a srácot és magamban folyamatosan féltékeny vagyok rá, mindig az a gondolat kínoz, hogy más lányok csinosabbak, jobban tetszenek neki.
2020. nov. 30. 17:58
37/46 anonim válasza:
Egyébként ha ezt a srácot 'félretesszük', és megnézzük a többi srácot körülötted, nincs közöttük egy sem, aki érdeklődne? Akinek nem az instamodell csajszi az esete, hanem a visszafogottabb, de csinos?
2020. nov. 30. 18:32
38/46 A kérdező kommentje:
Az instamodell csajszi gondolom mindenkinek bejön, annak is, akinek esetleg én is.
2020. nov. 30. 18:44
39/46 anonim válasza:
Szerinten nem lehet megszokni, úgyis féltékeny leszel mint a dög, és beleőrüldz vagy hárpia leszel,vagy depressziós. Szerintem gyorsan vesd be magad a csávónál, és ha össze jössz vele, nem fog érdekelni, hogy a többi pasi odavan a csajért.
2020. nov. 30. 19:01
40/46 anonim válasza:
Én összejöttem egy kollégámmal, aztán jött egy szebb és csinosabb, úgyhogy vége lett. eljöttem a munkahelyemről, de sajnos megszívtam, mert nagyon rossz a munka. szóval már bánom, a pasinak kéne magát szégyellnie, nem nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!