Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

A cégünknél nagyon tetszik egy férfi munkatársam, úgy néz ki, én is valamennyire neki. Jövő héten kezd nálunk egy új kolléganő, aki szebb, fiatalabb, mint én. Ő az a tipikus csinos, instás csaj. Attól tartok ő is inkább rá fogja csorgatni a nyálát, én pedig már nem fogom érdekelni. Rágondolni is rossz, hogy az orrom előtt fognak flörtölni. A lánynak sajnos nincs senkije. Én átlagos lány vagyok csak, csinos, de nem kirívó és visszafogott is.

Mit tegyek? Hogy fogadjam el, hogy mindenkinek az új lány fog tetszeni, én meg csak másodhegedűs leszek? Már a felmondást fontolgatom...

28/n

2020. nov. 30. 15:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
87%
Azokkal foglalkozz, akik szamodra jelentenek valamit. Nyilvan ferfi vagyok, igy nem erthetem miert okoz traumat, ha nem ram csorgatjak az emberek a nyalukat. Ennel azert lehetne jobb onertekelesed is. Minden nonel van jobb no, minden bajnok legyozheto. Ezzel egyutt kell elni, mind a ferfi, mind a noi vonalon, nem lehet elmenekulni a vilag vegere.
2020. nov. 30. 16:24
 12/46 A kérdező kommentje:
12: Tudom, hogy igazad van, de ez engem akkor is rosszul érint. Szenvedek tőle, ezért szeretnék változtatni, de nem tudom hogy.
2020. nov. 30. 16:28
 13/46 anonim ***** válasza:
86%
Tanulj onismeretet, legyenek celjaid, amiket meg is valositasz, akkor nem azt nezed majd, hogy van egy fiatalabb lany nalad, hanem azt is tudod, hogy te egy 28 eves no vagy, barmikor kenterbe tudod verni tobb dologban is a 10 evvel fiatalabbakat.
2020. nov. 30. 16:36
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az új lány fiatalabb semmi hátrányt nem jelent számodra, hiszen te is fiatal vagy, csak tapasztaltabb sok dologban. Azt állítod ő sokkal szebb nálad, pedig lehet ez nem is igaz, szimplán csak a szép dolgokat hangsúlyozza ki magán. Ezt te is megteheted, mert mindenkiben van valami szép. Nyugodtan öltözz csinosan sportolj, legyenek kisebb céljaid, próbálj ki új dolgokat stb. Észre se veszed, de ezek a dolgok nagyon meghozzák az önbizalmat és nem fogod összehasonlítani magadat másokkal. Ráadásul nem lesz időd a negatív gondolatokkal foglalkozni.
2020. nov. 30. 16:42
 15/46 A kérdező kommentje:
Az alakommal nincs gond, vékony vagyok (ő is). Viszont nekem nincs mellem, neki elég nagy. Próbálok is adni magamra, de az erős smink nem az én világom. Neki az az igazi dögös arca van, nekem inkább lágyabb vonású, nem olyan szexi.
2020. nov. 30. 16:48
 16/46 anonim ***** válasza:
95%

Neked nem a pasival vagy a másik csajjal van gondod, hanem saját magaddal. Jelezném, hogy a kérdés alatti szöveged tömény önsajnáltatás, ami egyértelműen sugározza, hogy borzalmas önbizalmad és önképed van. Így eleve miért gondolkozol kapcsolatban, mikor a tükörképed elborzaszt?

Hogy lehet ezen javítani? Szakemberhez elmész és terápiával dolgoztok rajta. Nem 1 alkalom után fog siker jönni, ez egy kemény munka lesz, amihez akarat és eltökéltség kell.

Amit most csinálsz, a siránkozás és önsajnáltatás a legegyszerűbb módja az életed széthullásának. Ezt akarod folytatni vagy átveszed az irányítást az életed felett és elkezdesz javítani rajta?

2020. nov. 30. 16:52
 17/46 A kérdező kommentje:
Elmennék, de nincs 15-20 ezer forint pszichológusra alkalmanként.
2020. nov. 30. 16:54
 18/46 A kérdező kommentje:

*forintom

Ha lenne, nem itt kérdeznék.

2020. nov. 30. 16:55
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
A melled miatt ne aggódj :) Nekem semmi mellem nincs, de vékony vagyok én is. Én kivágott felsőt egyáltalán nem hordok a mellméretem miatt, a lábamat viszont megvillantom ízlésesen. Szokott tetszeni a férfiaknak. Hidd el nem kell r*ibancosan öltözni ahhoz, hogy csinos, dögös legyél. De a legfontosabb, hogy legyen jó kisugárzásod, ami csak akkor lesz, ha rendben vagy magaddal. Ez legyen az első, utána jöhet a többi dolog. A testtartás meg a járás/mozdulatok is nagyon sokat tudnak dobni egy nőn.
2020. nov. 30. 16:56
 20/46 A kérdező kommentje:
Nem tudok csak úgy hipp-hopp kibékülni magammal. Sosem volt rendben az önbizalmam, talán túl magas elvárásokat támasztok magammal szemben. Ezekkel mind tisztában vagyok, de nem tudom megoldani a problémát.
2020. nov. 30. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!