Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan dolgozzam ezt fel, és hogy tegyek rendet a fejembe?
2 éve vagyunk házasok a férjemmel, 6 éve vagyunk együtt. semmi közös program, semmi kikapcsolódás. nagyon elhanyagol engem, mind érzelmileg, de legfőképpen szexuálisan. havi egy-két szex van köztünk, az is csak akkor ha én kezdeményezek. már nem is tudom mikor kezdeményezett ő utoljára. ez az állapot egy éve tart. milliószor próbáltam vele beszélni erről, hol az a válasza, hogy rendben változtat, hol pedig az, hogy szerinte nincs min változtatni, minden rendben van részéről. olyannyira megvisel(t) ez a dolog, hogy minden kedves szó mélyen megérintett, amit másoktól kaptam. megismerkedtem egy férfival, aki nagyon kedves, figyelmes volt velem, és összebarátkoztunk. találkozgattunk. nem történt köztünk semmi, még egy csók sem, de csak én miattam nem, mert nem akartam megcsalni a férjemet. mindezt el is mondtam a férjemnek, volt nagy balhé belőle, de reméltem ettől majd felnyílik a szeme, és észbe kap, hogy elveszíthet. de nem így történt. azzal a másik férfival minden kapcsolatot megszüntettem, de nem tudom kiverni a fejemből, mindig rá gondolok, talán egy kicsit beleszerettem, de a férjemet tiszta szívemből szeretem (tudom kicsit ellentmondásba keveredek, de így érzem.) folyton azon pedálozok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok köztünk, de nem sikerül, egyedül kevés vagyok hozzá, az nem elég ha csak én akarom. nem tudom mit tegyek.
bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de már egy picit jobban érzem magam, hogy kibeszélhettem magamból az érzéseimet.
Fiatal vagy, gyerek sincs, simán továbbléphetsz.
Szerintem a férjed nem az Igazi neked, ennyi. Neki olyan nő kell, akit nem kell "kezelgetni", meg aki szintén nem akar sehova menni stb.
Ideig-óráig lehet így kinlódni, de nem lesz jó vége.
Szerintem lépj tovább...
Úgy látom, csak Te pedálozol a házasságotok megmentéséért.
Nem biztos, hogy érdemes időt, energiát fektetnek bele.
Mintha nem is akarna változni...Nincs szex? Te kezdeményezed azt is?
Nincs közös program? Mintha nem lenne közös jövő sem.
Ne sokáig gondolkozz, megalázó helyzet. Neked.
Önbecsülésed, önbizalmad csak rombolja, cserébe nem kapsz semmit.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Ha a férjed szerint minden rendben van így, akkor nem lesztek közös nevezőn egyhamar...
Gondold át az egész házasságodat: szükséged van-e rá vagy sem.
Boldogít-e a tudat, hogy ő vár otthon, hogy ő lesz melletted életed végéig, vagy nem.
Neki szeretnél-e gyereket szülni (ha még nincs), vagy nem.
Képes leszel-e alárendelni magad annak, amit ő diktál (hisz nem erőszakolhatod ki belőle azt, amit ő nem akar)?
Biztosan nem egyik napról a másikra fogsz megvilágosodni, de ebben csak Te dönthetsz. Ha ő nem partner abban, hogy boldog légy, akkor nem ez az a házasság, ami örökké fog tartani.
Mégcsak 2 éve vagytok házasok, mi lesz 5-10 év múlva? ennél jobb egészen biztosan nem, sőt, folytatódik a lejtmenet.
Ha gyereket szeretnél vállalni, ne késlekedj! Nagyon ketyeg az a bizonyos óra.
Elhiszem, hogy nehéz rászánni magad.
Nagyon jól látod a lényeget, kedves kérdező: "egyedül kevés vagyok hozzá, az nem elég ha csak én akarom. " Leírtad. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Nem kétlem, hogy a férjed valamennyire szeret téged, de egy biztos: nem szeret úgy, ahogy neked szükséged van rá, hogy szeressenek. Pedig mindenkit úgy kell(ene) szeretni, ahogy neki jó (hiszen minden ember más). Ha valaki szeret, de nem úgy, ahogy a másikat szeretni kell, az véleményem szerint nem szeretet (max. önzés).
Én bíztatnálak, hogy lépj tovább. Egyszer be kell látnod, hogy a házasságod nem működik, és ezt jó lenne addig megtenni, amíg van lehetőséged családalapításra - mással. Mert ha 40 fölött döbbensz rá, hogy egy idegennel élsz és nincs gyermeked, akkor már késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!