Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan dolgozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan dolgozzam ezt fel, és hogy tegyek rendet a fejembe?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok a férjemmel, 6 éve vagyunk együtt. semmi közös program, semmi kikapcsolódás. nagyon elhanyagol engem, mind érzelmileg, de legfőképpen szexuálisan. havi egy-két szex van köztünk, az is csak akkor ha én kezdeményezek. már nem is tudom mikor kezdeményezett ő utoljára. ez az állapot egy éve tart. milliószor próbáltam vele beszélni erről, hol az a válasza, hogy rendben változtat, hol pedig az, hogy szerinte nincs min változtatni, minden rendben van részéről. olyannyira megvisel(t) ez a dolog, hogy minden kedves szó mélyen megérintett, amit másoktól kaptam. megismerkedtem egy férfival, aki nagyon kedves, figyelmes volt velem, és összebarátkoztunk. találkozgattunk. nem történt köztünk semmi, még egy csók sem, de csak én miattam nem, mert nem akartam megcsalni a férjemet. mindezt el is mondtam a férjemnek, volt nagy balhé belőle, de reméltem ettől majd felnyílik a szeme, és észbe kap, hogy elveszíthet. de nem így történt. azzal a másik férfival minden kapcsolatot megszüntettem, de nem tudom kiverni a fejemből, mindig rá gondolok, talán egy kicsit beleszerettem, de a férjemet tiszta szívemből szeretem (tudom kicsit ellentmondásba keveredek, de így érzem.) folyton azon pedálozok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok köztünk, de nem sikerül, egyedül kevés vagyok hozzá, az nem elég ha csak én akarom. nem tudom mit tegyek.

bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de már egy picit jobban érzem magam, hogy kibeszélhettem magamból az érzéseimet.

2012. nov. 19. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, belekényelmesedett a dologba, mert tetszik neki, hogy 0energiát fektet az egészbe, és legyezgeti a hiúságát, hogy te pedálozol mindenért.

Az, hogy megengedi magának, hogy még ő cirkuszoljon... megvan a véleményem az ilyenről.

Én mondanám neki, hogy használjon ki mást.

És otthagynám. Aztán, ha jön a sírás, mondanám neki, hogy lett volna lehetősége, illetve ideje ezen elgondolkozni.

2012. nov. 19. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Én amondó lennék, hogy mindig kettőn áll a vásár. Talán az, hogy a férjed nem akarja, attól is lehet, hogy nem tetszik a portéka. Szerény ismereteim szerint a házasságban a legtöbb fél elhagyja magát, meghízik, nem borotválkozik, nem eléggé mosakodik, stb. Esetleg problémái vannak azzal a bizonyos szervével. Ki tudja?
2012. nov. 19. 18:32
 13/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, nem híztam semmit, minden nap mosakodok, rendszeresen szőrtelenítek, nem hiszem hogy ebben van a hiba...
2012. nov. 21. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!