Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?
A cégünknél nagyon tetszik egy férfi munkatársam, úgy néz ki, én is valamennyire neki. Jövő héten kezd nálunk egy új kolléganő, aki szebb, fiatalabb, mint én. Ő az a tipikus csinos, instás csaj. Attól tartok ő is inkább rá fogja csorgatni a nyálát, én pedig már nem fogom érdekelni. Rágondolni is rossz, hogy az orrom előtt fognak flörtölni. A lánynak sajnos nincs senkije. Én átlagos lány vagyok csak, csinos, de nem kirívó és visszafogott is.
Mit tegyek? Hogy fogadjam el, hogy mindenkinek az új lány fog tetszeni, én meg csak másodhegedűs leszek? Már a felmondást fontolgatom...
28/n
Ha akartál volna valamit a férfi munkatársadtól, akkor már lett volna valami. Állj félre és engedj teret azoknak, akik cselekedni sem félnek!
És most nem azt mondtam, hogy a nőnek kell kezdeményeznie, de egy nő, ha akarja el tudja érni, hogy kezdeményezzenek nála!
Ismerjük egymást, nem vagyunk idegenek. Letámadni nem fogom.
Nem a kapcsolatunkra vonatkozóan kértem tanácsot. Az érdekel, hogy lehet a negatív gondolatokkal megküzdeni és szemléletet váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!