Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

A cégünknél nagyon tetszik egy férfi munkatársam, úgy néz ki, én is valamennyire neki. Jövő héten kezd nálunk egy új kolléganő, aki szebb, fiatalabb, mint én. Ő az a tipikus csinos, instás csaj. Attól tartok ő is inkább rá fogja csorgatni a nyálát, én pedig már nem fogom érdekelni. Rágondolni is rossz, hogy az orrom előtt fognak flörtölni. A lánynak sajnos nincs senkije. Én átlagos lány vagyok csak, csinos, de nem kirívó és visszafogott is.

Mit tegyek? Hogy fogadjam el, hogy mindenkinek az új lány fog tetszeni, én meg csak másodhegedűs leszek? Már a felmondást fontolgatom...

28/n

2020. nov. 30. 15:31
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
28%

Ha akartál volna valamit a férfi munkatársadtól, akkor már lett volna valami. Állj félre és engedj teret azoknak, akik cselekedni sem félnek!

És most nem azt mondtam, hogy a nőnek kell kezdeményeznie, de egy nő, ha akarja el tudja érni, hogy kezdeményezzenek nála!

2020. nov. 30. 15:37
 2/46 A kérdező kommentje:
3: Ez a válasz nem kapcsolódik a kérdésemhez.
2020. nov. 30. 15:38
 3/46 anonim ***** válasza:
13%
Öltözz kihívóbban és ne legyél “csak “ csinos hanem legyél dögös.F
2020. nov. 30. 15:39
 4/46 anonim ***** válasza:
71%
28 évesen azt a traumát kéne feldolgoznod, online vadidegenek tanácsaira, ami még meg sem történt és egy "instás" csaj ellenni irigységről szól?
2020. nov. 30. 15:39
 5/46 anonim ***** válasza:
95%
Miért vagy biztos hogy az új csajnak is ez a férfi kell majd?
2020. nov. 30. 15:42
 6/46 anonim ***** válasza:
97%
Mi szukseged lenne egy olyanra, aki egy instas lany utan csorgatja a nyalat? Vagy ugy kepzelted, hogy miutan megfogtad, osszekotod kezet, labat, betomod a szajat es onnantol a tied? Ne mar.
2020. nov. 30. 15:47
 7/46 A kérdező kommentje:
Valaki tanácsot arra vonatkozólag, hogy hogy lehet egy ilyen helyzetet kezelni? Örülnék egy olyan válasznak, ami segít is.
2020. nov. 30. 15:53
 8/46 anonim ***** válasza:
69%
Emeld meg a segged, és hívd el randira. Ha tetszel neki, elmegy, ha nem tetszel neki, akkor meg tovább tudsz lépni.
2020. nov. 30. 15:57
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tuti valasz, mert az emberek nem direkt ismerkednek, ahogy elkepzelted, par ramenos egyentol eltekintve. Ha nem kivancsi rad, akkor nem fogod tudni ratukmalni magad, akkor se, ha nagyon akarod es tanacsot sem tudunk neked ebben adni. Amugy a valaszolok a maguk modjan megprobaltak biztatni, hogy lepj a tettek mezejere. Nyilvan nem fogod csinalni, nem is szokott ez bejonni. Eloszor ismerkedjetek meg, hogy szolni tudjatok egymashoz, utana lehet belole tobb, addig nem.
2020. nov. 30. 16:13
 10/46 A kérdező kommentje:

Ismerjük egymást, nem vagyunk idegenek. Letámadni nem fogom.

Nem a kapcsolatunkra vonatkozóan kértem tanácsot. Az érdekel, hogy lehet a negatív gondolatokkal megküzdeni és szemléletet váltani.

2020. nov. 30. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!