Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

A cégünknél nagyon tetszik egy férfi munkatársam, úgy néz ki, én is valamennyire neki. Jövő héten kezd nálunk egy új kolléganő, aki szebb, fiatalabb, mint én. Ő az a tipikus csinos, instás csaj. Attól tartok ő is inkább rá fogja csorgatni a nyálát, én pedig már nem fogom érdekelni. Rágondolni is rossz, hogy az orrom előtt fognak flörtölni. A lánynak sajnos nincs senkije. Én átlagos lány vagyok csak, csinos, de nem kirívó és visszafogott is.

Mit tegyek? Hogy fogadjam el, hogy mindenkinek az új lány fog tetszeni, én meg csak másodhegedűs leszek? Már a felmondást fontolgatom...

28/n

2020. nov. 30. 15:31
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell hipp-hopp kibékülni magaddal. Ez egy hosszú, sokszor évekig eltartó munka. De ha tisztába vagy mindennel, akkor nem értem miért nem teszel (vagy teszel jobban) azért, hogy jól érezd magad a bőrödben? Figyelj arra, hogy egyszerre ne akarj megváltoztatni magadat teljesen, mert az nem fog működni. Apró célokat tűzz ki, amiket meg lehet valósítani. Ha elérsz egy kisebb célt, jöhet a következő. És minden egyes cél után egy picivel nagyobb lesz az önbizalmad. Ez nem 1-1 nap lesz, de elkezdheted már ma is. De kiírhatsz még 10 ilyen kérdést, és beszólhatsz mindenkinek, aki próbál segíteni. Mondván, hogy ,,nem ez volt a kérdés, ez nem segítség, ezzel tisztába vagyok" és stb.

Ez is a te döntésed.

2020. nov. 30. 17:10
 22/46 anonim ***** válasza:
*ne akard
2020. nov. 30. 17:11
 23/46 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó, amit leírtál, de nem derül ki belőle, hogy hogy kezdjek neki. Nekem ez így nem kézzelfogható.

Azt pedig nem tudom, kinek “szóltam be”. Ha valaki nem a kérdésre válaszol, szerintem nem csoda, hogy megjegyzik neki.

2020. nov. 30. 17:16
 24/46 A kérdező kommentje:

Az “ezzel tisztában vagyok” kommentemet pedig egyáltalán nem beszólásnak szántam, hanem megerősítésnek.

De végülis nem jellemrajzot kértem, ha már így mondod...

2020. nov. 30. 17:20
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le és tarts egy önvizsgálatot. Írd le egy papírra először is azt, hogy miket szeretsz csinálni, vagy mi az, amit szívesen kipróbálnál. Mindent írj le, ami örömmel tölt el. Majd mindegyikhez írj egy célt. Pl. sport: kerek fenekem lesz, olvasás: elolvasok 20 könyvet, pénzügyek: X összegű vésztartalékom lesz , bármi, ami hozzád közel áll. Majd mindegyikhez írj egy dátumot, amikorra el kell érned (vigyázz, hogy reális legyen). Ezek után gondold végig, hogy napi szinten mit kell megtenned annak érdekében, hogy ezek a célok megvalósuljanak. Ez ki fog adni egy rutint, amihez ha tartod magad és reálisak az elképzeléseid, akkor el fogod érni a sikert.
2020. nov. 30. 17:23
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Írj egy listát, hogy mi nem tetszik magadon, és mennyire nehéz változtatni rajta. (Idő, pénz, energia, stb)

És amelyik a legkevésbé nehéz, azon változtass ezen a héten. Tegyél félre mesterfodrászra, kozmetikusra, valószínűleg ezek a legolcsóbbak- feltéve hogy a hajad és a bőröd zavar.

Mutatok egy példát;

Nem tetszik a hajam, az orrom és az hogy nem vagyok meddő.

Tehát először jön a fodrász, utána jön az elköttetés, utána jön az orrplasztika.

2020. nov. 30. 17:26
 27/46 A kérdező kommentje:

Köszi! Értem a szisztémát.

Vannak céljaim amúgy, ezzel nincs gondom. Igazából eddig mindent elértem, amit akartam, mégis itt tartok. Az egyedüli, ami hiányzik a párkapcsolat, ahhoz viszont nem írhatok dátumot.

2020. nov. 30. 17:29
 28/46 A kérdező kommentje:

26: Csak a mellem kicsi, de szilikont nem akarok.

Nem tudom konkrétan, mi nem tetszik magamon, talán lehetnének másabb arcvonásaim. Nem vagyok csúnya, egyszerűen átlagos. Amit tudtam, kihoztam már magamból.

2020. nov. 30. 17:31
 29/46 A kérdező kommentje:
29: Ja igen, lehetne sokkal dúsabb hajam, de ez megint csak genetika, amin nem lehet változtatni. Tehát a külsőnél csak ilyen dolgok vannak.
2020. nov. 30. 17:32
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a párkapcsolat egy nehéz kérdés, és sok esetben nem is rajtad múlik gondolom. Ez nehéz kérdés, és nem lehet erőltetni. Ez tényleg majd jön, valakinél korábban, valakinél később. Ha ez vigasztal én ki vagyok békülve magammal teljesen,de párkapcsolatom már 3 éve nincsen. Viszont megpróbáltam úgy hozzáállni, hogy most több időm van magammal és minden mással törődni. Emiatt értem el sikereket az élet többi részén, és nekem így alakult ki az önbizalmam is. Nem hazudok, nagyon hiányzik már egy társ, de egyszer úgyis talál az ember magához valót.
2020. nov. 30. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!