Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnel olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnel olyan emberrel akinek 1400 ismerőse van Facebookon?

Figyelt kérdés

Ismerek ilyen embereket akiknek ilyen sok ismerőse van.

Élőben,ha rájuk köszönök,akkor vissza sem köszönnek,utána pedig látom bejelöltelek Facebookon.

Nyáron voltam buliban és egy baráti társaságban volt egy ismeretlen csaj,akivel vagy 3 mondatot beszéltünk,majd ő is bejelölt.

Vajon ezek az emberek kompenzálni akarnak hogy szinte mindenkit bejelölnek akivel 1x is találkoznak?

Összejönnétek ilyen emberrel?

Nekik leginkább a külső megerősítés számít hogy ennyi embert bejelölnek majd tőlük várják a lájkokat?

2020. nov. 26. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában az, hogy ennyi ismerőse van nem kizáró ok. Ha ilyen kis kretén felszínes, hogy direkt gyűjtögeti meg kompenzál vele, akkor az úgyis lejönne a személyiségéből, az meg nem pálya.
2020. nov. 26. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem számít a facebook, nem élem ott az életem, nem érdekel kinek mennyi ismerőse van, mert nem jelent semmit
2020. nov. 26. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Veled nem jönnék össze.
2020. nov. 26. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem befolyásol.

Bár szerintem is nevetséges, mert kb azt jelenti, hogy minden szembejövőt, akivel egy "elevator talkig" jutott, azt rögtön bejelöli. De mindenknek megvan a maga hülyesége, ha egyéb téren rendben van, akkor nem lenne bajom vele

2020. nov. 26. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki a f**äszt érdekel?
2020. nov. 27. 07:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!