Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban ki fizeti a nőgyógyászt?
Tegyük fel egy kb 3 éves kapcsolatról v an szó, ahol már együtt él a két fél. A nő jóval rosszabbul keres, és sürgősebb nőgyógyászati vizsgálatra lenne szüksége, az sztk-ban később kerülne sorra.
Hogyan szokott működni a fizetés? Elkísér a párod?
24N
Ha sürgős lenne és nem lenne rá pénze, akkor fizetném a csajomét, de amúgy magának szokta, nem szorul rám. Az egészség nem játék, nem ilyenkor kezdenék el zsugoriskodni.
Ez nem egy olyan dolog, aminél a pénz a mindenható.
"jó csajuk".
Hát ha neked az a jó csaj, aki egész nap a konditeremben edz, rendszeresen kozmetikushoz, fodrászhoz, műkörmöshöz jár és plasztikáztatni, az általában nem két fillér és sok esetben nem tudják vagy akarják maguknak finanszírozni.
Ezek a válaszok...
"A fogamzásgátlót én veszem igénybe." Meg a pasi, kis szívem, a pasi is. Ezáltal nem kell gumit húznia, elmehet benned, nem kell 18 éven át gyerektartást fizetnie egy nem kívánt gyerek miatt és az egészségügyi következményeit is te vállalod. Ha ezek után teljes egészében te fizeted ki az árát is, akkor jó nagy papucs vagy nőként, azt kell mondjam.
Magát a nőgyógyászt egyébként magamnak intézem, ha nincs különösebb probléma. Nyilván ilyen fogamzásgátlási kérdésekhez, meg nemi betegségnek a pasihoz is köze van.
Igen, én is kifizetném a páromnak az urológust, ha ő állna anyagilag sokkal rosszabbul. Egy csapat vagyunk, szeretem egészségnek tudni. Ha csak az ujjal mutogatás megy, akkor az nem kapcsolat, hanem színjáték. Segítjük EGYMÁST, nem belerúgunk a másikba, ha alapból is baja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!