Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolatban ki fizeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban ki fizeti a nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy kb 3 éves kapcsolatról v an szó, ahol már együtt él a két fél. A nő jóval rosszabbul keres, és sürgősebb nőgyógyászati vizsgálatra lenne szüksége, az sztk-ban később kerülne sorra.

Hogyan szokott működni a fizetés? Elkísér a párod?

24N

2020. nov. 24. 14:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha sürgős lenne és nem lenne rá pénze, akkor fizetném a csajomét, de amúgy magának szokta, nem szorul rám. Az egészség nem játék, nem ilyenkor kezdenék el zsugoriskodni.

Ez nem egy olyan dolog, aminél a pénz a mindenható.

2020. nov. 24. 15:40
 22/26 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem...ha a nőknek ennyire nem kell a pasi pénze, akkor miért csak pénzes pasiknak van jó csajuk?
2020. nov. 24. 16:26
 23/26 anonim ***** válasza:
97%

"jó csajuk".

Hát ha neked az a jó csaj, aki egész nap a konditeremben edz, rendszeresen kozmetikushoz, fodrászhoz, műkörmöshöz jár és plasztikáztatni, az általában nem két fillér és sok esetben nem tudják vagy akarják maguknak finanszírozni.

2020. nov. 24. 16:29
 24/26 anonim ***** válasza:
4%
#23 Azert azt te is tudod ugye, hogy baromsag amit irsz. Ahhoz h egy atlag genetikaval megaldott csaj jol nezzen ki, boven eleg heti 3-4x 1 ora a teremben (vagy kint futva, vagy sajat testsulyos edzes, vagy kettlebell, stb). A mukoromtol es a plasztikatol meg altalaban nem lesznek szepek.
2020. nov. 24. 16:33
 25/26 anonim ***** válasza:
82%
Én mindig magamnak fizettem a nőgyógyászomat, sztem a saját érdekem. De ha vki úgy gondolja, hogy bizonyos esetekben közös felelősség, azt is megértem - főleg, ha a védekezésről vagy gyerekszületésről van szó. Ja meg az is alap, ha a pasitól kapott el vmi fertőzést a nő, azt a pasi fizesse. Azt nem érteném meg pl., ha vki a pasijától várja azt, hogy az uszodában összeszedett hüvelygombájának a kezelésébe fizessen bele.
2020. nov. 24. 16:48
 26/26 anonim ***** válasza:
88%

Ezek a válaszok...

"A fogamzásgátlót én veszem igénybe." Meg a pasi, kis szívem, a pasi is. Ezáltal nem kell gumit húznia, elmehet benned, nem kell 18 éven át gyerektartást fizetnie egy nem kívánt gyerek miatt és az egészségügyi következményeit is te vállalod. Ha ezek után teljes egészében te fizeted ki az árát is, akkor jó nagy papucs vagy nőként, azt kell mondjam.

Magát a nőgyógyászt egyébként magamnak intézem, ha nincs különösebb probléma. Nyilván ilyen fogamzásgátlási kérdésekhez, meg nemi betegségnek a pasihoz is köze van.

Igen, én is kifizetném a páromnak az urológust, ha ő állna anyagilag sokkal rosszabbul. Egy csapat vagyunk, szeretem egészségnek tudni. Ha csak az ujjal mutogatás megy, akkor az nem kapcsolat, hanem színjáték. Segítjük EGYMÁST, nem belerúgunk a másikba, ha alapból is baja van...

2020. nov. 24. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!