Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolatban ki fizeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban ki fizeti a nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy kb 3 éves kapcsolatról v an szó, ahol már együtt él a két fél. A nő jóval rosszabbul keres, és sürgősebb nőgyógyászati vizsgálatra lenne szüksége, az sztk-ban később kerülne sorra.

Hogyan szokott működni a fizetés? Elkísér a párod?

24N

2020. nov. 24. 14:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8%

FÉRFI vagyok. Nekem ALAP, hogy fizetem a csajom kiadásait.

De itt sok a csóró srác, meg a femináci senki csaj, így itt minden csaj magának...vagy inkább meghal méhnyakrákban, de nem kér/fogad el pénzt a pasitól.

Pl.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. nov. 24. 14:39
 12/26 anonim ***** válasza:
97%

Mindig az fizetett nagyobb kiadásokat akinek éppen pénze volt.

Hol ő keresett jobban, hol én.

2020. nov. 24. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
#11 Nem tudom hogy miért is lenne alap. Soha nem fizettem páromnak a nőgyógyászati vizsgálatért, max akkor ha tényleg szarul állt anyagilag.
2020. nov. 24. 14:42
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
De azt tanuljuk már meg, hogy nők is járnak urológushoz, nem az ellentettje a nőgyógyásznak. Nem az úr miatt urológus.
2020. nov. 24. 14:50
 15/26 anonim ***** válasza:
3%
#14 A noknek nincs baj a pisilojukkel vagyis a pisilolyukkal:)
2020. nov. 24. 14:54
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

"A noknek nincs baj a pisilojukkel vagyis a pisilolyukkal:)"

Mi van? A nőknek nem lehet baj a kiválasztó szervrendszerükkel?

2020. nov. 24. 14:56
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
#16 Csak reflektaltam 14nek, de mellesleg igaza van. #trollkodas volt
2020. nov. 24. 15:02
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

"FÉRFI vagyok. Nekem ALAP, hogy fizetem a csajom kiadásait."

Nekem meg az az alap, hogy egyenlő felek vagyunk egy kapcsolatban. Ez nem femináciskodás, ez alap. Ő is dolgozik, én is dolgozom, együtt keressük a pénzt és

a) a közös dolgokat közösen fizetjük, az egyéni kiadásokat (mint pl. az orvosi vizsgálat) mindenki magának

b) minden a közösből megy

A fene akar olyan kiszolgáltatott lenni, hogy mindent a pasi tesz a seggem alá. És ha egy idő után nem jó a kapcsolat, akkor maradjak a langyos fosban, mert nem lehet lelépni? Nem vagyok hülye.

2020. nov. 24. 15:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden egy párkapcsolatban, ez is megbeszélés kérdése. Nincs egyetemesen olyan, hogy az egyik, vagy a másik fél dolga, vagy mindkét félé.

Szerintem külön kasszánál az az alap, hogy a saját kiadásait mindenki maga fizeti. Viszont a nőgyógyász olyan szempontból lehet egy határeset, Ha terhesség áll fenn, vagy annak a lehetősége, akkor nyilván már nemcsak a nő költsége (férfi nélkül ilyen probléma nem állna fenn), ahogy ha tablettát írat fel, azt is kettejük miatt teszi a nő, nemcsak magáért, és a legtöbb helyen éves vizsgálat nélkül nem írják fel, szóval akár közös költségnek is tekinthető valamilyen arányban, ha nem is feltétlenül fele-felében (mint mondtam, megbeszélés kérdése, nem alap). Aztán ott vannak a nemibetegségek, ami szintén egy ingoványos terület, mert egymást fertőzhetik a felek.

De egy hosszabb távú, szerető kapcsolatban, ahol az egyik fél sokkal rosszabbul keres, szerintem ilyen kérések, hogy a párod fizesse a nőgyógyászt ebben az esetben, simán belefér. De elvárás nem lehet, max. kérés. De ha komoly a baj, neki is érdeke, hogy ez hamar kiderüljön.

2020. nov. 24. 15:29
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

Ha ő miatta kell menni akkor igenis fizesse ki

Ha nem, akkor a te dolgod

30 N

2020. nov. 24. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!