Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban ki fizeti a nőgyógyászt?
Tegyük fel egy kb 3 éves kapcsolatról v an szó, ahol már együtt él a két fél. A nő jóval rosszabbul keres, és sürgősebb nőgyógyászati vizsgálatra lenne szüksége, az sztk-ban később kerülne sorra.
Hogyan szokott működni a fizetés? Elkísér a párod?
24N
Ha nincs elég pénzem, akkor nem megyek magánba. Ha van, akkor meg magamnak fizetem. A páromnak sem jutott eszébe pénzt kérni tőlem, mikor urológushoz kellet mennie. De egyébként szerintem egy normális, szeretetteljes párkapcsolatban lehet ennyit kérni a másiktól, ha esetleg éppen nincs rá keret, de annyira későn látnak el állami rendelésen.
Ha közös kassza van már, akkor meg nyilván minden mehet a közösből, többet között ez is.
Attól függ, van-e köze ahhoz, hogy vizsgálatra szorulsz. Én akkor tartanám jogosnak, ha tőle kaptam volna el valamit/terhes lennék/gyógyszert szeretNÉNK felíratni (mert szerintem ez is közös megállapodás kérdése).
Ha egyéb dolgok miatt van szükséged vizsgálatra, miért kéne beszállnia? Esetleg jóindulatból, ha felajánlja, viszont én nem fogadnám el, ha nincs köze a problémámhoz, ami miatt orvoshoz kell fordulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!