Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármeddig kibirjátok egy kapcsolatban szex nélkül?
Figyelt kérdés
A barátnőmmek 1 éve csíp a hüvelye elég sűrűn, ezer doki, ezer felé kúp, de még mindig nem gyógyult ki. Na de a lényeg hogy 1 év alatt 2x volt csak szex, az utóbbi már 4 Hónapja. Kitudja mikor lesz a következő.. Nem vagyok tapintatlan ezért nem mondom neki, de nagyon nehéz kibirnom. Viszont tudom hogy neki még rosszabb kibírni azt a kellemetlen érzést. Ti srácok hogy vagytok ezzel?
( csajok, legyszi ne oltsatok szét amiért kívánom a barátnőmet..)
Lehetséges, hogy odavissza fertőzitek egymást, együtt kellene "kigyógyulni", mivel nem elég sokszor ha csak az egyik fél kezelteti magát.
2020. aug. 16. 00:34
2/11 anonim válasza:
Azt kérdeztem volna elsőként én is, hogy kezelnek e téged is. Férfinál legtöbbször nincs tünet, de ettől még visszafertőzheted. Nyilván nagyon kellemetlen ez mind a kettőtöknek, addig kell menni, amíg nem tálaltok egy orvost, aki ki tud kezelni belőle titeket.
2020. aug. 16. 00:44
3/11 anonim válasza:
A szaja is csip? Esetleg harap?
2020. aug. 16. 05:45
4/11 anonim válasza:
Kenetet vettek tole, hogy megnezzek pontosan mi a baj?
2020. aug. 16. 07:07
5/11 anonim válasza:
Téged is ki kell kezelni, mert vissza fertőzitek egymást.
Törölközővel, wc vel, használati tárgyakkal is terjednek ezek.
Én volt h elkaptam egy nemibajt urealpazma, pedig nem volt szexuális életem. Ráültem részegen a wc re egy diszkóban.
2020. aug. 16. 07:18
6/11 anonim válasza:
Úgy sajnalom egyébként én évekig küzdötrem ilyenekkel, még sex sem kellett hozzá. Kitartás!
2020. aug. 16. 07:19
7/11 anonim válasza:
Minden fertotlenitsetek le, furdot es a wct is. Nekem is volt il,en bajom, akkor mindig en furodtem utoljara es aztan kitakaritottam a furdot. A wcn pedig mindig amikor en hasznaltam fertotlenito kendovel letoroltem. Sajnos magadat is vissza tudod fertozni, vagy a tunetmentes parodtol elkapni. Az agynemut, torolkozot es fehernemut magas hofokon kell kimosni, meg lehet kapni fertotlenito oblitot is, nem draga a dm markasat veszem en is, minden mosashoz tegyel. Meg muszaj visszaallitani a huvelyflorat probiotikummal, en a protexin gynophilust ajanlom. Belsoleg is muszaj bitaminokat szedni, meg belsoleg is probiotikumot mert az is hatassal vana huvelyflorara.
2020. aug. 16. 07:33
8/11 anonim válasza:
Igen 7es.
Hüvely ph helyreállítás nagyon fontos. Gynophilus, gynoflor, mycovag, canesflor...ezek azok.
Mivel az atibiotikumok, és a szájon át bevehető antimikotikumok megölk kb a bélflórád. Ezzel megszűnik a védekezés és mindelféle fertőzésnek ki vagy téve.
2020. aug. 16. 08:27
9/11 anonim válasza:
Ha gombás fertőzés, annak megvan a menete, de a legjobb olyankor egy candida diéta plusz a szájon át szedhető gyógyszer és a hüvelykúp. Nem hiszem, hogy egyfolytában fáj neki szerintem te fertőzöd vissza, a gyógyszert te is be tudod szedni, canesten krémmel bekenni magad vagy használjatok óvszert.
2020. aug. 16. 09:00
10/11 A kérdező kommentje:
Valaki aki a kérdésre is válaszol esetleg? Bocsi de nem tanácsot kértem, amit irtatok az jo, de ezeket az utakat már rég bejárta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!