Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ember akarhat vajon tényleg rendes tartós kapcsolatot?
Eleve nincs is értelme a tartós kapcsolatnak, azok az emberek mennek bele, akik meg vannak keseredve, és szükségük van valakire. Ez a magyarázata annak, hogy ha otthagyják őket, meghasad a szívük a fájdalomtól, mert gyenge alakok.
Egy értelmes embernek nem kell komoly kapcsolat, mert annyi dolga van, hogy nem is maradna idő ilyen butaságra. Ettől függetlenül mindig talál magának partnert.
2/
Szerintem most mondtál hülyeséget meg ez a te nézőpontod,szerintem jó dolog a tartós kapcsolat ha működik. Sokszor az a gyáva aki nem meri bevállalni,így könnyebb azt mondani minek az...
"Szerintem most mondtál hülyeséget meg ez a te nézőpontod,szerintem jó dolog a tartós kapcsolat ha működik. Sokszor az a gyáva aki nem meri bevállalni,így könnyebb azt mondani minek az..."
Vannak, akik nem merik bevállani, de esetemben nem erről van szó. Egy független férfi vagyok, aki szeret utazgatni világban, több pénzt akar keresni tisztességesen, és szeretne eljutni a doktori fokozatig a tanulmányaiban. Emellett ott vannak a hobbyjaim is, szeretek fotózni, vagy megint el akarok kezdeni sportolni. Ilyen életmód mellett lehetetlen beiktatni egy barátnőt az életembe, és nincs is rá szükségem. Ha elmegyek hétvégen ismerkedni, biztos találok nőt, akivel jól érzem magam.
Ellenben sok olyan ember van, aki nem tud magával mit kezdeni, mert megelégszik azzal, amije van, és ezért kell neki komoly kapcsolat, akivel le tudja magát foglalni.
Amikor én régen fociztam, és lefáradtam, nem igen vágytam arra, hogy hazamenve otthon szekáljon a csaj a gondjaival, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!