Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ember akarhat vajon tényleg rendes tartós kapcsolatot?
"Ja és ne haragudj de ha mindenki ilyen szarul gondolkodna még ennél is szarabb lenne a világ pedig már így is ép elég önzők az emberek,te meg főkép.Valaki nem azért akar párkapcsolatot mert nem tudja mással lekötni magát meg igen van aki megemlékszik egy szinttel én inkább azokra az emberekre irigykedem akik tényleg jól tudják magukat érezni egy szinten is,te meg csak simán törtető vagy örökké hajtod a dolgokat újdonság újdonság bele lehet fáradni bár biztos nem te fáradsz bele de,bár a franc se tudja ha neked így jó megértem de nem kell lenézni azt aki másként gondolja"
-------------------
Ugyan, hiszen ők is lenéznek engem. Egyesek már azzal büszkélkednek, hogy nekik milyen jól működő kapcsolatuk van. Az ilyenek szemében én egy senki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!