Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ember akarhat vajon tényleg rendes tartós kapcsolatot?
"A pároddal is lehet menni bulizni, utazni, sportolni ha mindketten azt szeretitek, az is normális, ha vannak külön programok is, körök, hobbik. (Ismerek egy igen jól kereső fizikus phd párt, akik rendszeresen ide-oda utazgatnak már több gyerekkel, nekik a hegymászás a közös hobbi.)"
Te most egy olyan dolgot mondtál, ami nagyon-nagyon kevés kapcsolatra jellemző. A főkusz ugyanis rendszerint azon van, hogy miként kössünk kompromisszumot a párunkkal, mert az egyik ezt, a másik azt akarja csinálni. Ha én el akarok menni egy ázsiai körútra egy 3 hétre, de ő utálja Ázsiát, akkor bár rábólint, hogy menjek, de magában forrni fog, hogy milyen bunkó vagyok, hogy otthagyom őt hetekre. Az egész párkapcsolatosdi tele van rejtett, elfolytott indulatokkal. Szerinted miért van annyi megcsalás, miért borítékolható, hogy X és Y úgysem marad örökké együtt? Ezért!
"Az ember társas lény"
Pontosan, de ezt a filozófiát nem csak a monogámiában lehet megélni. Nézd meg Casanovát, sokat utazott a világban, de szinte sosem volt egyedül, mindig voltak nők az életében. A párkapcsolatok elutasítása nem jelenti azt, hogy valaki remete.
Először is definiáld a rendes tartós kapcsolatot.
Egy nyitott kapcsolat annak számít? Ha mindkét fél szexelhet mással, az "rendesnek" számít?
Az én kapcsolatom számít, ahol együtt élünk de nem akarunk házasságot soha? Gyereket se. Az "rendes" kapcsolat akkor?
Meg mi az, hogy valaki belemegy "rossz kapcsolatba" "szex kapcsolatba"? Tán mindenki éljen cölibátusban míg nem jön valaki a homlokán "Nagy Ő" felirattal?
7/
Magyarán neked elég csak a dugás és csá
7/
Ja és ne haragudj de ha mindenki ilyen szarul gondolkodna még ennél is szarabb lenne a világ pedig már így is ép elég önzők az emberek,te meg főkép.Valaki nem azért akar párkapcsolatot mert nem tudja mással lekötni magát meg igen van aki megemlékszik egy szinttel én inkább azokra az emberekre irigykedem akik tényleg jól tudják magukat érezni egy szinten is,te meg csak simán törtető vagy örökké hajtod a dolgokat újdonság újdonság bele lehet fáradni bár biztos nem te fáradsz bele de,bár a franc se tudja ha neked így jó megértem de nem kell lenézni azt aki másként gondolja.
8/
Ez sem mindig igaz mert nem mindenki hazudik,de könnyebb általánosítani megh leszólni valamit ok te így gondolod te dolgod.
Mindig azt akartam, de valahogy 2 évnél tovább nem működött :(
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!