Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet megérteni hogy csak olyannal kezdek akinek az élete is érdekel nem csak maga a személy???
Bepróbálkozott egy közgazdász hapsi, szimpi volt, szívesen lettem volna a barátja de több nem, mert engem nem érdekel a munkája, sőt egyenesen unalmasnak tartom ezért tudom hogy nem működne hosszú távon
Sokaknak ez nem tetszik, de akárhogy nézzük szerintem jogos. Ti hogy látjátok?
Nem mindennapi elvàràs, az màr biztos. Nekem személy szerint még egy közgazdàszénàl is unalmasabb az életem, szóval magamra tekintettel irrelevàns a kérdés, úgy làtom.
Ami az igazat illeti: a legtöbb ember munkàja unalmas, inkàbb a hobbik dobjàk fel az életü(n)ket. Az, hogy ez tàrskeresésnél hogy cseng ki, az pedig màr végképp csak "előadàsmód" kérdése.
Nem kellene olyan nő aki a munkám miatt nem kezdene velem, mert számára unalmas.
F
"...mert engem nem érdekel a munkája, sőt egyenesen unalmasnak tartom...":
Nem érzel a kérdésedben ellentmondást? Hisz a munkája is az élete része valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!