Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt olyan személy az életetekben akit nem is ismertek, de gondoltok rá?
Én évek óta gondolok valakire akit nem is ismerek, csak hallomásból és sűrűn láttam itt-ott. Na persze nem állandóan, de újra látom akkor megint gondolok rá hetekig, pár hónapra elengedem, újra eszembe jut. Hát érdekes.
Köszi a válaszokat :)
Volt itt egy srác, akit nagyon megszerettem, mert iszonyat jókat tudtunk veszekedni írásban. És mert tartotta a lelket bennem, amikor a nagy szerelmem kihajított az életéből. Később ő is kihajított az életéből, de az a helyzet, hogy jól tette, csak menekültem volna hozzá. Ettől függetlenül ahhoz képest, hogy nem ismerem, nagyon mély nyomot hagyott bennem. Olyan volt a kettőnk levelezése, mint egy tánc vagy mint egy zene. Előre éreztem egy-egy reakcióját, mert hasonló volt hozzám és megértettem őt. Egyszer pl. letiltotta az e-mail címét, mert balhé volt belőlem otthon (barátnő, akiről csak sejtettem, hogy van, belenézett a levelezésünkbe). Én nem tudtam, miért tiltott le és 2 héten keresztül szinte minden nap írtam neki. És mindig volt 2 másodperc, amíg remélhettem, hogy most megkapja. És 2 hét után egy nap a levél nem pattant vissza. És akkor megkérdezte, hogy tudtam, hogy vissza fogja állítani a címét? Talán nem tudtam, de éreztem. Mert olyan volt, mint én.
Biztosan tudom, hogy ő is gondol rám, bár valószínű nincs már itt gyakorin.
Nem tudom, élőben is olyan szenvedélyt hozott volna-e ki belőlem, mint levélben, de néha kedvem lett volna megrángatni. A levelein hol felháborodtam, hol meg átbőgtem egy egész éjszakát. Lehet, hogy csak én voltam akkoriban nagyon érzékeny amiatt a szerelem miatt. De ilyen levelezőpartnerre azóta se találtam. Szóval időnként gondolok rá. Remélem jobban van, mert akkoriban nem volt túl jó passzban. Mondjuk a nyugtatóelvonás összes tünetét produkálta és meg volt győződve róla, hogy ő bolond. Én meg belinkeltem neki a gyógyszerleírást, hogy talán ismerős számára a mellékhatás lista. Nem tudtam meggyőzni róla, hogy a legális drog teszi ezt vele, ő azt gondolta, annyira beteg, hogy enélkül a gyógyszer nélkül már nem is élne. Mondjuk a mellékhatások közt ott voltak az öngyilkossági gondolatok is, de mindegy. Na ezen jókat tudtunk vitatkozni. De jobb neki, hogy nem kezdett velem. Két kapcsolatom is volt az utóbbi 2 évben, mindkettőből nagyon hamar kiléptem, mert nem tudok kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!