Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van/volt olyan személy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/volt olyan személy az életetekben akit nem is ismertek, de gondoltok rá?

Figyelt kérdés
2020. márc. 25. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogy lehet olyan valakire gondolni akit nem ismerek?
2020. márc. 25. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Volt, de már rájöttem, hogy mekkora egy barom voltam. Azóta szerencsére már nem érdekel.
2020. márc. 25. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van. Nyaraláson találkoztunk, beszéltünk kb egy fél órát, viszont azóta nem tudok róla semmit, még a nevét sem.
2020. márc. 25. 15:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Ikerlángom.
2020. márc. 25. 15:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A boltban az egyik eladó leányzó. Mindig leolvadok ra rám néz. Az a mosoly... Nem ismerjük egymást, nem is fogjuk, de mindig szívesen megyek be, ha látom, hogy Ő van bent. :D
2020. márc. 25. 16:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Sokat leveleztünk anno itt. Az az igazság, hogy lehet, az egész csak egy kamu volt, mert képet nem láttam róla, a találkozás meg nem jött össze. Nagyon sokat jelentett nekem Ő, és bár rosszul esett, hogy végül megszakította a kapcsolatot, remélem jól van és boldog a mostani nehéz idők ellenére. Te kérdező? Mesélsz?
2020. márc. 25. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
igen, van. élőben ismerkedtünk meg, de ott 1-2 szót besézltünk, hangjára sem emlékszem :D aztán neten chateltünk, vártam, hogy elhív randira, de lett valakije és már nős is xD de azért eszembejut néha, hogy helyes pasi. Pedig nekem is van kapcsolatom azóta 3 éve már, nem is azért jut eszembe mert akarnék most valamit tőle, hanem mert belegondoltam, mi lett volna, ha összejövünk :)
2020. márc. 25. 17:28
 8/12 A kérdező kommentje:

Én évek óta gondolok valakire akit nem is ismerek, csak hallomásból és sűrűn láttam itt-ott. Na persze nem állandóan, de újra látom akkor megint gondolok rá hetekig, pár hónapra elengedem, újra eszembe jut. Hát érdekes.

Köszi a válaszokat :)

2020. márc. 25. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Van. De mi azért ismerjük egymást valamennyire
2020. márc. 25. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Volt itt egy srác, akit nagyon megszerettem, mert iszonyat jókat tudtunk veszekedni írásban. És mert tartotta a lelket bennem, amikor a nagy szerelmem kihajított az életéből. Később ő is kihajított az életéből, de az a helyzet, hogy jól tette, csak menekültem volna hozzá. Ettől függetlenül ahhoz képest, hogy nem ismerem, nagyon mély nyomot hagyott bennem. Olyan volt a kettőnk levelezése, mint egy tánc vagy mint egy zene. Előre éreztem egy-egy reakcióját, mert hasonló volt hozzám és megértettem őt. Egyszer pl. letiltotta az e-mail címét, mert balhé volt belőlem otthon (barátnő, akiről csak sejtettem, hogy van, belenézett a levelezésünkbe). Én nem tudtam, miért tiltott le és 2 héten keresztül szinte minden nap írtam neki. És mindig volt 2 másodperc, amíg remélhettem, hogy most megkapja. És 2 hét után egy nap a levél nem pattant vissza. És akkor megkérdezte, hogy tudtam, hogy vissza fogja állítani a címét? Talán nem tudtam, de éreztem. Mert olyan volt, mint én.

Biztosan tudom, hogy ő is gondol rám, bár valószínű nincs már itt gyakorin.

Nem tudom, élőben is olyan szenvedélyt hozott volna-e ki belőlem, mint levélben, de néha kedvem lett volna megrángatni. A levelein hol felháborodtam, hol meg átbőgtem egy egész éjszakát. Lehet, hogy csak én voltam akkoriban nagyon érzékeny amiatt a szerelem miatt. De ilyen levelezőpartnerre azóta se találtam. Szóval időnként gondolok rá. Remélem jobban van, mert akkoriban nem volt túl jó passzban. Mondjuk a nyugtatóelvonás összes tünetét produkálta és meg volt győződve róla, hogy ő bolond. Én meg belinkeltem neki a gyógyszerleírást, hogy talán ismerős számára a mellékhatás lista. Nem tudtam meggyőzni róla, hogy a legális drog teszi ezt vele, ő azt gondolta, annyira beteg, hogy enélkül a gyógyszer nélkül már nem is élne. Mondjuk a mellékhatások közt ott voltak az öngyilkossági gondolatok is, de mindegy. Na ezen jókat tudtunk vitatkozni. De jobb neki, hogy nem kezdett velem. Két kapcsolatom is volt az utóbbi 2 évben, mindkettőből nagyon hamar kiléptem, mert nem tudok kötődni.

2020. márc. 26. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!