Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy szet fogunk menni ? Mi tevolegyek ?
Szoval 3 eve Egyutt vagyunk . Mar az eljegyzesen gondolkodtam , dekb 2 hete megvaltozott valami ... eszre vettem, krdeztem hogymi a baj . De valaszt nem igen kaptam .
Tudok rola hogy mostanaban megismert egy sracot kb 1 honapja a baratnoje alltal ... arra gyanakszom hogy ez a 3. Szemely lehet a dologban .... de lehet tevedek .
De akkor is szar helyzet mert mar felhozta azt hogy lehet idore lenne szuksege .
Probalom tiszteletben tartani a kereset ha ezt keri belemegyek , de utana mar biztos hogy nem lesz ugyan az a kapcsolatunk ... 1x mar megeltem ezt a helyzetet ...
Allitolag szeret ahogy en is szeretem...
Ha valaki szeret és biztos magában, az nem kér időt 😉
Mindenképp kérd meg arra hogy legyen hozzád őszinte , te is egy ember vagy , megérdemled.
Aztán dönthetsz.
Talán épp a kérdező nem biztos magában.
Ne vetítsd ide a régi sérelmedet!
Csak mondom, hogy az időkérés csak a félrekufirc legalizàlàsàra szànt tett.
Bàstya, el kell szomorítsalak. Valószínű, hogy ennek vége. Beszéljetek barinőddel, ültesd le és hajrà.
Időt kérni, az a szakítás.
Azt mondani, hogy lehet, hogy majd időt fog kerni, az ennek a tapintatosnak szánt felvezetése.
Ezt a lányt már elvesztetted.
Megkérdheted, mire kell az idő, de hát tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!