Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan személy az életetekben akire évek óta gondoltok? Ki az?
Figyelt kérdés
Én egy férfit nem tudok kiverni a fejemből már vagy 6 éve. Nem folyton rá gondolok, de valahogy mindig képbe kerül.
És nektek ki az?
2020. ápr. 20. 10:37
1/9 anonim válasza:
Az az exem akivel elveszítettem úgy 10 évvel ezelőtt. Vele volt a legjobb a szex és azóta se tudtam kiverni a fejemből. Mai napig sokszor álmodok és sokszor eszembe jut, bár ez kizárólag szexuális, nem táplálok felé már semmilyen érzelmet.
F
2/9 anonim válasza:
Az öcsémnek volt egy barátnője akivel szétmentek. A csajszi tőlem kb. 10 évvel fiatalabb volt. Iszonyatosan jókat szexeltünk. Eszembe jutott mostanában is. Ennek már kb 15 éve. Úgyhogy a válasz igen.
4/9 anonim válasza:
Igen, van, majd elmúlik. Mindegy ki az, úgysem ismered.
3: Ezek a Zsófik már csak ilyenek....:D
8/9 anonim válasza:
Egy férfi akivel soha nem jött össze de akibe a legszerelmesebb voltam, akivel a legjobb volt a szex, akiért bármit megtettem volna de akinek sosem kellettem. 10 éve nem tudom kiverni a fejemből akkor sem ha mással vagyok. :(
9/9 anonim válasza:
Egy férfi, akit a távolság miatt veszítettem el. Már lasan 20 éve nem tudom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!