Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos hogy jobb helyzetben lévő személy legyen a párotok?
Szokták mondani, hogy sokszor valaki önmagához képest, a ranglétrán felfeléhazásadik, vagy lefelé.
Magatoknál jobb embert akartok párnak? (Pl nem vagy 10/10, csak 5-6/10, akkor mindenféleképpen szebb nőknél, helyesebb férfiaknál akartok bevágódni?)
Miért fáj az ha valaki elmondja nektek, hogy nem vagy világszépe és ne akarjon egy nála sokkal jobb külsejű embert?
Ugyanez lehet pl IQ vagy EQ terén
#2: Nekem magasabb a végzettségem (diploma), de nem kerestem többet akkor, mint ő. Ez is nagyjából egyforma volt. Most van, hogy többet keresek, van, hogy ugyanannyit, elég hullámzó, vállalkozó vagyok. A világnézetünk is eléggé egyezik, hasonló a temperamentumunk.
Külső tekintetében szerintem mindketten átlagosak vagyunk. Vékony testalkatú vagyok, ő se az a nagydarab pasi, plusz kiló egyikünkön se nagyon van, az arcunk nem csúnya. Én tényleg úgy látom, hogy egy szinten vagyunk. Ő meg úgy, hogy én jobb vagyok egy kicsit. Ezért mondom, hogy ez tök szubjektív.
Nekem magasabb végzettségem van, neki magasabb fizetése volt (azóta egyforma)
Én mindig sportosabb voltam, de ő volt az erősebb
Ő külön élt (albérletben), én nem, később mégis én örököltem saját lakást
Az IQ-nk majdhogynem egyforma
Az EQ-t nem mértük még, de nem érezhető a különbség. Talán én türelmesebb vagyok, ha egyszer rászánom magam valamire.
Ő szerintem kiszámíthatóbb és stabilabb, én szétszórtabb vagyok és stresszelősebb
Szerintem egy kaliber vagyunk külsőre, mások szerint "tudok ennél jobbat is", de leszarom, nekem ő szexibb
Magasságban egyértelműen ő a több:D
Rangra... Nem tudom, voltunk már kollégák is. De mivel én tovább tanultam és később kezdtem, sokáig nem értem el azt a szintet, amibe neki volt 3-4 éve bedolgozni magát hozzám képest
A családunk ugyanolyan fos
És ugyanannyira utáljuk a házimunkát, de megcsináljuk
Nekem van önbizalmam, neki szerintem kevesebb. Többre tart magánál, pedig ez bullshit. Szerencsére nem betegesen
Őszintén, pontosan tudom, mennyit érek és ezt ne vegyétek egoizmusnak. Pontosan tudom, miben vagyok béna vagy szánalmas, mennyire vagyok csúnya vagy szép és hol a helyem. Van elég tapasztalatom emberekkel és az ellenkező nemmel is, hogy el tudjam magam helyezni a skálán. Szerintem a párom velem egy szinten van összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!