Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek őszinte és kérjem meg hogy hagyjon békén?
Soha nem gondoltam, hogy ilyen megtörténik velem, de beleszerettem egy nős férfibe, aki a munkatársam. Ő húzza az agyam, állandóan ír, és (gondolom csak viccből) vannak szexuális célzásai is. De emellett ő úgy beszél a házasságáról meg a feleségéről, mintha minden rendben lenne. Ezért sem értem miért keres állandóan, na mindegy is. Én nem akarok így semmit, bármennyire szeretem, nem lehet köztünk semmi. Pedig imádom. Remeg a kezem, ha írok neki, fáj a mellkasom ha rá gondolok. Sírva fakadok, ha arra gondolok, milyen jó lett volna ha akkor találkozunk, amikor még szabad. Júliusban adtam magamnak egy évet, hogy elfelejtsem, szeptember elején pedig eldöntöttem, hogy soha többé nem írok neki. Már egész jól voltam hónap végére, úgy éreztem menni fog, hogy kiszeressek belőlem. Erre most hónap elején rámírt, és reklamált, hogy nem keresem, nem megyek be hozzá a munkahelyén az ő részlegére. És kész... Visszaestem. Elég annyit írnia hogy "Hello" és máris végem van.
Mit tegyek? Mondjam meg neki, hogy ne írjon többet? Nem akarom neki elmondani hogy miért. Nem szeretném ha tudná, szeretem. Vagy legek hozzá teljesen őszinte?
Ti mi tennétek?
Persze hogy bejön. Szeretem. Amikor találkozunk és mondjuk hozzáér az ujjaimhoz, vagy megsimogatja a karom, egyszerűen nem tudok elhúzódni, pedig azt kellene.
Nem bírnám elviselni a tudatot, hogy mondjuk lefekszem vele, aztán két óra múlva a feleségével is.... Szóval ez nem játszik. Ráadásul gondolom mégjobban kötődnék hozzá , ha már testi kapcsolat is lenne köztünk.
Hát, nem akarok belerondítani semmibe. Nem mutatnám meg a feleségnek, nem akarom, hogy tönkremenjen esetleg a házassága

Ja, de ha kezdeményezne akkor benne lennél gondolom. Ennyi erővel akkor már simán belemehetsz magadtól is a játékba.
Nem hiszem el, hogy nincs ennyi önkontrolod..

Hehe jaj istenem :)
Élvezed? Kívánod? Megőrülsz érte? Hát használd ki ha megteheted! Én nem tehettem, mert rám sem bagózott pedig fiatal kívánatos nő vagyok. De még le se szArt, mert ő ilyen, kifogtam. De akinek lehetősége van rá, én azt mondom éljen vele, mert kesőbb már késő lesz. Légy önző kérdező, az az ember mindig boldogabb! Ne másra figyelj, csak magadra! Hidd el, a feleségét se érdekelné veled mi van. Aztán a pasi úgyis megcsalja mással ha veled nem. Az élet eltelik, most van lehetőséged! Ha élvezhetünk egy pillanatot akár egy alkalom erejéig, már megérte. Azzal viszont számolj, hogy lehet csak egyszer dug meg. Ha ezen túl tudsz lépni akkor no para, de az erkölcs miatt ne izgulj! Mással viszont ne beszélj róla, mert lerBancozna mindenki. Ami téves, mert nincsenek tisztában a fogalmakkal. Élvezni az életet emberek! Jaj a sok irigy hogy lefogja most ezt pontozni. 😁

"Nem bírnám elviselni a tudatot, hogy mondjuk lefekszem vele, aztán két óra múlva a feleségével is..."
Tudom hogy nem így értetted, de ezen besírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!