Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amint őszinte leszek vkivel egyből menekül és letagad?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egy rakás sz@r vagyok, de annyira jó lenne, ha valaki szeretne, ha valakit érdekelnék ebben a retkes világban ...

19/L

2020. szept. 27. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit mesélsz. Ha valaki előadná nekem, hogy szeret élő macskákat megnyúzni és kibelezni, akkor én is sikítva menekülnék el.

Kiborítod őket valamivel nagyon.

2020. szept. 27. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Személyiség zavaros vagyok.

Pszichiáterhez járok, de nincs konkrét megoldás.

Csak ez azzal jár, hogy "különc" vagyok, sok helyzetben másképp viselkedem, szorongások stb.

És idő kell az új dolgokhoz.

De szeretnék normális lenni, de nem megy, de igyekszem, de mindenki hagy, ha ezt elmondom, de nem az első alkalommal, csak ha már nagyon feltűnő a "furaság".

2020. szept. 27. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Miről szoktál mesélni?
2020. szept. 28. 05:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívesen beszélgetek veled, ha gondolód.

F

2020. szept. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!