Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor nincs barátnőm minden nő menekül előlem amikor meg hirtelen van az összes azt akarja, hogy inkább vele legyek együtt?
Én valahogy ezt soha nem értettem. Engem soha nem érdekeltek azok a pasik, akiknek barátnőjük van, gyakorlatilag ezáltal “aszexuálissá” válnak a szememben, nem tudok rájuk potenciális jelöltként tekinteni és gusztustalan már csak belegondolni is, hogy sok lány ilyenkor késztetést érez arra, hogy elcsábítsa. Komolyan, mint az állatvilágban...engem csak szingli pasik érdekeltek mindig is.
21L
Hát én ezt nőként is így tapasztaltam. Több évig egyedül voltam, kb. le sem szartak.
Aztán lett barátom, erre leszólítanak a boltban, buszon, ráadásul valamelyiket még az sem érdekelte, hogy barátom van. Ahogy írják kisugárzás még a fotókon is látszik, hogy teljesen más fejet vágok.
Nőben is van ilyen ismerősöm, a csajnak VÉLETLENÜL mindig azok a férfiak tetszenek meg, akik házasok, párkapcsolatban vannak, aztán sajnáltatja magát, és szidja a kiszemeltek barátnőit, feleségeit.
Kiderült, hogy az én barátomról is azt hitte, tetszik neki, próbált vele összekacsintgatni, de barátom ki nem állhatja.
Na az ilyen nőket gusztustalannak tartom, hagyjuk a szerelem vak süket dumát, szerintem ehhez kell aljasság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!