Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi változhatott meg? Szerettün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változhatott meg? Szerettünk együtt lenni, kezdett forrni köztünk a levegő, most meg hirtelen semmi? 20L

Figyelt kérdés

Alakulóban volt köztünk a kapcsolat. De nem veszekedtünk, nem volt semmi. Csak nem keres, nem ír msn-en sem:( Mi történhetett? Meggondolta magát? Nem tettem semmi olyat ami miatt kiábrándult volna belőlem.

Vagy csak úgy gondolta hogy korban hozzá illőbb lányt keres? Ő 26 éves.

2010. okt. 7. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de mi honnan tudjuk? Kérdezd meg tőle.

Lehet másik nő kell neki, lehet senki. Lehet soha nem is kellett neki senki stb..

2010. okt. 7. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy valaki megfenyegette és a te "érdekedben" nem ír.
2010. okt. 7. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, megunt. Vagy csak sok a dolga. De ha a változás látványos és állandósult, akkor az előbbire voksolok.
2010. okt. 7. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:

visszakérdezek:

Van egy lány (19 éves), akivel én szintén leveleztem 7-8 héten keresztül, amikor megbeszéltük, hogy találkozunk... (amit elsősorban ő szorgalmazott) Azóta nem ír, a levelekre nem válaszol, két hete semmit sem tudok róla... Szerinted? Mi történhetett?

25f

2010. okt. 7. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Átvert téged.
2010. okt. 7. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a koroddal volt vagy van a baja szerintem. Én is 26 vagyok és a volt barátnőm 20 éves volt.
2010. okt. 7. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
egyet tudok: ha valakinek a másik annyira fontos, az fél világot is átgyalogolja érte! Na jó túlzás, de le tudod szűrni a lényeget. Ennyit számítasz neki, amennyit most látsz. magyarán nem igen érdekelheted. Van másik csaja, mi lehet még más olyan fontos dolog, ami miatt nem ír vagy nem keres? Ha olyan halaszthatatlan akármi van, akkor meg szólna, hogy elutazik és nem tud keresni vagy akármi. Nem?
2010. okt. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!