Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Mert nem tetszünk neki, csak hülyít minket.
3/16 peca1000 válasza:
Mert túl szép vagy, hogy igaz legyen :)
4/16 anonim válasza:
Mert valami akadály van kettőtök között.
6/16 anonim válasza:
Millió oka lehet.
Szerintem a legfőbb oka a "tetszel, de nem eléggé".
Ha igazán tetszik valaki akkor akarva is nehéz kifogásokat találni ellene.
7/16 anonim válasza:
Csak tiniként csináltam ilyet, akkor azért, mert "mi van, ha én nem tetszem neki és beégek". De akkor is kezdeményeztem, csak mondjuk neten, mert személyesen nem mertem. Ma már egész jól ki tudom fejezni azt, ha tetszik valaki, a párommal is így jöttünk össze.
Lehet még csomó dolog a háttérben, de ez is egy indok.
8/16 anonim válasza:
Ha menekül, nem tetszel neki, csak képzeled.
9/16 A kérdező kommentje:
Úgy menekül, hogy rám néz zavarba jön és elrohan
2018. jún. 8. 10:01
10/16 anonim válasza:
Zavarban van.....kicsit felkavartad, de még nem enged a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!