Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi legyen? Nemrég kb 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Nemrég kb 1 hete meg tudtam hogy tetszek egy lánynak azóta kb minden nap találkoztunk az egyik nap felhoztam a témát mondtam neki hogy nekem is tetszik ő erre azt mondta hogy örülne ha össze jönnénk de még ismerkedjünk

Figyelt kérdés
De már kb 1 éve ismerjük egymást. Légyszíves segítsetek hogy mit tegyek. De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva szóval vele nem akarok össze veszni de viszont nagyon tetszik a csaj.

#ismerkedés #Tetszünk egymásnak #Havernak is tetszik
2013. ápr. 14. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt várja, hogy kezdj neki udvarolni. Légy férfi és vedd a kezedbe az irányitást. Lepd meg apró figyelmességekkel, küldj neki virágot, vidd el vacsorázni stb, stb....
2013. ápr. 14. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:

"De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva "

Ronda dolog hogy tudod, hogy a haverod oda-meg vissza van a leányzóért, és te belemész ebbe a játékba. Ronda dolog.

2013. ápr. 14. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha fontos a barátod, akkor férfiként lépj vissza, és kérj elnézést a lánytól, és fejezd be ezt az egészet. A nő nem tűnik egy akkora ásznak, hogy egy barátot veszitsél miatta.
2013. ápr. 14. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy ő is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az ő érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele.

Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az őszinteség.

Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdező tudja, melyik éri meg neki jobban.

2013. ápr. 14. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudja haverom hogy mi van elsőnek nagyon felhúzta magát.. aztán nem is nagyon beszéltünk és tegnap megkérdeztem hogy haragszik-e rám azt mondta hogy rám nem ha nem a lányra... és hiába utasítom vissza a lányt amiket mondott haveromról ledöbbentett elkezdte ócsárolni haveromat... Ha én vissza is utasítom a lányt akkor se jönne össze haverommal :(
2013. ápr. 14. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és haverom azt mondta hogy ha neki nem sikerült legalább nekem össze jöjjön... de ezt nem hiszem hogy így is gondolja
2013. ápr. 14. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg a barátod, akkor beszélj vele, hogy te szeretnél a lánnyal boldog lenni, és úgy érzed, hogy kölcsönös lenne. HA a haverod civilizált élőlény, meg fogja érteni, és el fogja fogadni a helyzetet. Ha pedig lelécel ez miatt a haverod, az valószinűleg nem is igazi haver. a Lányról. az, hogy elmondtad neki, hogy tudsz arról, hogy nagyon odavan érted, ezt totális öngólnak tartom :) ( legközelebb ha lesz ilyened, nem kell tudtára hozni, csak simán le kell rá csapni! :P )

a csaj azt akarta mondani "tudatalatt", hogy talizzatok többször. első tali mindig natúr. a második talin jöhet valami fagyi, a harmadikon meg hivd el moziba :) -Sok popcornnal, és colával fűszerezve ^^ ... Randi végén meg kérdezd meg, hogy jó volt-e? aztán adj neki egy csókot! ez totálisan tarol :) Nálam mindig bevált. Persze kihagyhatod a fagyit is, és hivhatod egyből moziba, de azért figyelj rá, hogy a hódításod finom legyen, és ne lerohanás szerű :)) nézd csak meg, a tatárokat még mindig emlegetik :DD

sok sikert, kezdj csak bele! ha hasznos voltam, zölden integess (y) :P

2013. ápr. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!