Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyek őszinte és kérjem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek őszinte és kérjem meg hogy hagyjon békén?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam, hogy ilyen megtörténik velem, de beleszerettem egy nős férfibe, aki a munkatársam. Ő húzza az agyam, állandóan ír, és (gondolom csak viccből) vannak szexuális célzásai is. De emellett ő úgy beszél a házasságáról meg a feleségéről, mintha minden rendben lenne. Ezért sem értem miért keres állandóan, na mindegy is. Én nem akarok így semmit, bármennyire szeretem, nem lehet köztünk semmi. Pedig imádom. Remeg a kezem, ha írok neki, fáj a mellkasom ha rá gondolok. Sírva fakadok, ha arra gondolok, milyen jó lett volna ha akkor találkozunk, amikor még szabad. Júliusban adtam magamnak egy évet, hogy elfelejtsem, szeptember elején pedig eldöntöttem, hogy soha többé nem írok neki. Már egész jól voltam hónap végére, úgy éreztem menni fog, hogy kiszeressek belőlem. Erre most hónap elején rámírt, és reklamált, hogy nem keresem, nem megyek be hozzá a munkahelyén az ő részlegére. És kész... Visszaestem. Elég annyit írnia hogy "Hello" és máris végem van.

Mit tegyek? Mondjam meg neki, hogy ne írjon többet? Nem akarom neki elmondani hogy miért. Nem szeretném ha tudná, szeretem. Vagy legek hozzá teljesen őszinte?

Ti mi tennétek?

2020. okt. 18. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Kérd meg, hogy hagyjon békén. A szexuális célzások pedig komolyak akkor is, ha két vigyorgó fejet ír utána.
2020. okt. 18. 13:39
 2/15 anonim ***** válasza:
8%
Legyél a szeretője! Élvezd!
2020. okt. 18. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni, egyértelműen látja rajtad, hogy van esélye.
2020. okt. 18. 13:44
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

"Sírva fakadok, ha arra gondolok, milyen jó lett volna ha akkor találkozunk, amikor még szabad. "

Ezen felesleges sírni. Kb. ugyanez lenne a helyzet, csak akkor veled csinálná azt, amit most a feleségével. Hülyít egy másik nőt a változatos ingyen punciért. Kellene ez neked?

2020. okt. 18. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Azért keres és tesz utalásokat, mert szexuálisan kíván, és azért jelzi, hogy jó a házassága, mert nem hagyná el a családját, de lefeküdne veled.

Ez az egyik lehetséges opció, ennek függvényében is érdemes megvizsgálni a helyzetet, mert ha így van, akkor érdemes-e a szerelmedre?

2020. okt. 18. 13:48
 6/15 A kérdező kommentje:

Utolsó. Ez igaz, totálisan igazad van. Megpróbálok erre gondolni.

3-as. Persze valószínűleg látszik. Próbálom titkolni. De nagyon nehéz

2-es. Azt nem. Soha nem lennék. Valahogy megpróbálom elfelejteni.

Írta pénteken, hogy egy csomó energiát fektetett belém és nincs eredménye. Remélem abbahagyja, hogy keres

2020. okt. 18. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Írta pénteken, hogy egy csomó energiát fektetett belém és nincs eredménye."

Innen már egyértelmű, hogy csak szexre kellesz neki. Ráadásul olyan mintha elvárná, hogy széttedd a lábad neki.

Talán ez segíthet is kiábrándulni belőle.

2020. okt. 18. 13:57
 8/15 anonim ***** válasza:
9%

Tipikus női válaszok.

Figyelj kérdező, bejön? Ha igen, menj rá! Nem halsz bele pár szexbe.

2020. okt. 18. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
97%

Mutasd be az asszonynak a levelezeset, aztan o majd dont a tovabbiakban

Ezutan fixen beken hagy

2020. okt. 18. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:
A pénteki írása rém gusztustalan. Szexpartnernek nem mindenki való, te pedig csak az lennél. Ha nem akarsz ilyesmibe belemenni, akkor egyértelműen közöld, hogy nem érdekel, ha ezután is ír, akkor tiltsd le.
2020. okt. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!