Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb világban élnénk hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb világban élnénk hogyha a poligámia lenne elfogadottabb?

Figyelt kérdés

Ha valaki megkíván egy másik embert tényleg akkora bűn? Megéri egy tök jól működő kapcsolatot ezért megsemmisíteni? Nem is kell megcsalni, csak őszinte lenni vele, hogy leszeretne feküdni valakivel.

Miért elfogadottabb a monogámia? Inkább sorozat monogámia van, mert nem mindegyik kapcsolat tart örökre, hanem 2-3 év után eldobják egymást, mint egy rossz cipőt. Ezért is jobb lenne, ha a poligámiának nagyobb lenne az elfogadottsága.

2020. okt. 4. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy ezek a nagy szabadgondolkodók szoktak-e gondolkodni.

Azt ugye tudod, hogy a terhesség és a szex között van némi összefüggés? El tudsz képzelni egy olyan családot, ahol a nődnek 4 gyereke születik, te eteted, te neveled, és egyik se rád hasonlít?

Teljesen természetellenes.

2020. okt. 4. 16:03
 12/16 A kérdező kommentje:
#10 Basszus igazad van tényleg összekevertem a kettőt. Kár, hogy a kérdést nem lehet szerkeszteni. Akkor már értem miért írta az egyik válaszoló az iszlámot. :D
2020. okt. 4. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Oké, szóval jelenleg azon megy a panaszkodas itt minden nap, hogy a nőknek mind a 10 ujjukra jut férfi, a férfiak meg csak akkor láthatnak egyáltalán puncit, ha bemutatják a BMWjüket, havi 1millios keresetüket, fantasztikus testüket, dús hajukat és a diplomáikat.

Ez alapján szerinted nem az lenne, hogy a férfi boldogan belevág a nyitott kapcsolatba, hiszen jaj de jól kijatszotta a rendszert: van házi punci is, aki gondját viseli a háztartásnak, de emellett van extra punci is a kalandvágyuk kielégítésére; gyakorlatban meg a nő felmegy tinderre és kapásból van 30 match-e, minden nap, míg a férfi örülhet, ha kéthavonta becsúszik egy puszta lehetőség extra szexre...?

2020. okt. 4. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Én azért nem lehetek azzal a férfivel, akit szeretek, és akinek szintén vannak érzelmei felém, mert akkor veszélybe sodorná a családját, elvesztené a gyerekeit. Úgyhogy én maximálisan gyűlölöm már ezt a kisajátítós monogám rabláncon tartós sza...rságot, amit családnak hívnak, közben meg egy börtön.
2020. okt. 4. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Párkapcsolatot is úgy fogom fel, hogy a partnerem nem a tulajdonom, hanem egy barát aki iránt vonzalmat érzek."

Ezek szerint a szerelem nálad eddig kimaradt?

(Most ezt az eredeti témától tök függetlenül kérdezem, kicsit megakadt rajta a tekintetem.)

2020. okt. 4. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki a muszlim országokat ajánlgatja, az tisztában van vele, hogy 1) nagyon kevesen engedhetik meg maguknak anyagilag, mert ott komolyan villantani kell a zsét, ha nősülni akarsz, 2) igazán vallásos férfi csak házasságban szexel, tehát ha négy felesége is van, akkor az a négy nő van neki egész életére, neked meg simán lehetett több eddig.
2020. okt. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!